Open wereld van Days Gone te bewonderen

0 0 stem
Artikelbeoordeling
guest
Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
Vul hier een naam of nickname naar keuze in.
4 Reacties
oudste
nieuwste meest gestemd
Inline feedback
Bekijk alle reacties
Anoniem

Lijkt me een erg vette game, maar ik weet niet of het de triple-A kwaliteit zal halen zoals iedereen verwacht. Het lijkt toch net wat minder dan Horizon, The Last of Us etc.

Anoniem

Ik weet het niet met deze game, aan de ene kant kan het heel leuk zijn en vind ik de setting leuk maar aan de andere kant denk ik, meh weer een open world game. Ga eerst de reviews maar eens afwachten.

Anoniem

Lijkt me een erg vette game, maar ik weet niet of het de triple-A kwaliteit zal halen zoals iedereen verwacht. Het lijkt toch net wat minder dan Horizon, The Last of Us etc.

Anoniem

Ik weet het niet met deze game, aan de ene kant kan het heel leuk zijn en vind ik de setting leuk maar aan de andere kant denk ik, meh weer een open world game. Ga eerst de reviews maar eens afwachten.


Naar boven
4
0
Klik om direct te reageren op dit artikel.x
()
x