Ontmoet Victor Chevalier in het TEKKEN 8-rooster

thumbnail

Nu de releasedatum van TEKKEN 8 dichterbij komt willen we je kennis laten maken met Victor Chevalier, een compleet nieuw personage in het spel.

Victor Chevalier is een levende legende die de onafhankelijke strijdkrachten van de VN heeft opgericht. Als afstammeling van nobele ridders en militairen met een droom om anderen te redden, nam hij dienst bij de Franse marine voordat hij bij de VN ging om meer mensen te redden.

Omdat hij het gevoel had dat de wereld op het punt stond overgenomen te worden door een bedrijfsgigant, richtte hij de Raven Force op, de elite-eenheid die overal ter wereld speciale operaties uitvoert en waarvan Raven deel uitmaakt.

Gewapend met een haute couture pak en de nieuwste optische wapens neemt Victor zijn plaats op het slagveld weer in om een einde te maken aan de acties van Kazuya en G Corp.

Victor Chevalier wordt ingesproken door de beroemde Franse acteur Vincent Cassel. Hij brak door in Hate uit 1995, voordat hij verscheen in films als Ocean’s Twelve en Ocean’s Thirteen, Mesrine, Eastern Promises, Black Swan of It’s Only the End of the World. Cassel speelt al heel lang TEKKEN en het personage van Victor Chevalier is de eerste keer dat hij zijn stem leent aan een personage in een videogame.

“Ik heb TEKKEN in de jaren 90 ontdekt en ik begon het echt op te pakken toen Eddy Gordo werd geïntroduceerd. Hij deed aan capoeira en in die tijd deed ik dat ook, dus ik speelde alleen maar met hem”, aldus Vincent Cassel. “Wat ik leuk vind aan Victor Chevalier is het feit dat het een Frans personage is in zo’n internationaal bekend spel. Daarnaast is hij erg verfijnd en bevordert hij, door hoe hij is en hoe hij zich kleedt, een bepaald idee van de Franse elegantie. Dit, en het feit dat ik was gebeld om Victor in te spreken, zorgde ervoor dat ik geïnteresseerd was in het personage.”

 • 0 0 stemmen
  Artikelbeoordeling
  Abonneer
  Abonneren op
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.

  0 Reacties
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties

  Naar boven
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx