Ontmoet de personages van Rain of Reflections

thumbnail

In de rijke, gelaagde dystopische wereld van Rain of Reflections, ontmoet je de eigenzinnige personages en maak je keuzes die de toekomst zullen vormen.

Rain of Reflections: Chapter 1 – getiteld “Set Free” – volgt Wilona, een wetenschapper die werkt aan een oplossing voor de wereldwijde onvruchtbaarheid-epidemie. Wanneer Wilona begint te twijfelen aan de moraliteit van de experimenten die zij uitvoert op het laatst geboren kind, begint ze een levensgevaarlijke reis die haar brengt naar de onberispelijke torens van de rijke elite, de overvolle sloppenwijken van de onderklasse en de koude, steriele laboratoria van de regering.

In aanloop naar de release van de game op 20 september, worden de belangrijkste personages in Rain of Reflections voorgesteld:

Wilona Hart

Het hoofdpersonage vanuit wiens perspectief we Chapter 1 ervaren. Wilona is een hoogopgeleide wetenschapper die verscheurd is tussen de verwachtingen van haar invloedrijke ouders, Michael en Aurora, die haar in tegengestelde richting trekken.
Als het verhaal begint heeft Wilona eindelijk besloten voor zichzelf op te komen en de controle over haar eigen lot te nemen. Ze neemt afstand van haar Supran-leven in de hogere klasse en zet een plan in werking om het laatstgeboren kind van de mensheid te bevrijden uit de Labs, waar ze jaren in dienst van haar vader heeft gewerkt en deelnam aan steeds twijfelachtigere experimenten.
Wilona is een sluwe, idealistische en intelligente kracht om rekening mee te houden, en haar vermogen om te sluipen stelt haar in staat om gewelddadige conflicten te vermijden – als ze dat zou kiezen….
Wilona wordt gespeeld door acteur Anna Ståhl.

0 0 stem
Artikelbeoordeling
guest
Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.
0 Reacties
Inline feedback
Bekijk alle reacties

Naar boven
0
Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx
()
x