Ontdek Gravels meest competitieve TV-show ooit – de Off-Road Masters

thumbnail

Volgend op de recente release van de tweede Dev Diary over Gravel, waarin alle geheimen achter de technische realisatie van de Off-Road Masters werden onthuld, is het nu tijd voor een eerste blik op de Career Mode van Gravel.

Een simpele formule voor een explosief resultaat: kies je pad, verbeter je reputatie, oefen je skills en versla de leidende Off-Road Master. De Off-Road Master Show draait om de fraaiste locaties, krachtigste wagens en snelste coureurs, die de heersende kampioenen moeten verslaan.
Om elke aflevering van de Off-Road Masters TV Show te voltooien, moeten spelers deelnemen aan een serie evenementen die draaien om verschillende disciplines. Het doel is om als eerste te eindigen in elk evenement en vervolgens de Master te verslaan tijdens een speciaal evenement. Door de kampioen van elke discipline te verslaan, komen spelers steeds dichter bij de finale, waarin ze de heersende Off-Road Master moeten verslaan.

Bij het racen in Stadium Circuits, moeten spelers het opnemen tegen Scott Parker, de baas van deze discipline, terwijl Ryan Carter de nummer 1 is in de Wild Rush-evenementen. De kampioen van de Speed Cross-discipline, James Watanabe, zal alles op alles zetten om te voorkomen dat spelers zijn titel veroveren en doorgaan naar het volgende hoofdstuk, de Cross Countries, met Justin Evans als de te kloppen rivaal.

Na deelname aan de Stadium Circuits, Wild Rush, Speed Cross en Cross Countries, bereiken spelers het ultieme, laatste hoofdstuk: de Final League tegen Sean Walker, de heersende Off-Road Master, en dat wordt nog een hele uitdaging!

Gravel verschijnt op 27 februari 2018 op PS4, Xbox One en pc/STEAM.

 • 0 0 stemmen
  Artikelbeoordeling
  Abonneer
  Abonneren op
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.

  0 Reacties
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties

  Naar boven
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx