Ontdek de spannende gevechten van Dragon Ball Z: Kakarot

thumbnail

In DRAGON BALL Z: KAKAROT + A NEW POWER AWAKENS SET kunnen spelers de strijd aangaan met hun favoriete helden uit de iconische saga. De game biedt snelle gevechten boordevol actie waarin je alle technieken en speciale aanvallen van de Dragon Ball Z-personages nodig hebt om al je vijanden te verslaan.

Energiegolven, razendsnelle zijstappen, meervoudige combo’s en transformaties midden in het gevecht vormen de kern van de gevechtservaring, terwijl je op het land en in de lucht vecht en al je tactieken gebruikt om de overwinning te behalen!

DRAGON BALL Z: KAKAROT + A NEW POWER AWAKENS SET voor Nintendo Switch bevat het volledige spel en de twee afleveringen met eindbaasgevechten “A New Power Awakens” deel 1 en 2.

Pre-orders voor het spel bevatten ook een nieuwe Sub Story getiteld “A Competitive Party with Friends”, vroege toegang tot Bonyu’s training, een kookvoorwerp dat de stats van spelers verbetert, evenals 10 D-Medals.

Mis de Deluxe en Ultimate edities niet! Deze bieden nog meer content naast de hoofdgame, zoals een nieuwe story arc “-TRUNKS- The Warrior of Hope”, de soundtrack van de game en exclusieve in-game items om nog sterker te worden!

 • 5 1 stem
  Artikelbeoordeling
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.

  1 Reactie
  oudste
  nieuwste meest gestemd
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties
  Griever
  Lid
  1718
  1 jaar geleden

  Vind de spellen wel wat leuker zo met die rpg elementen erin verwikkeld.Hopelijk doen ze daar meer mee met vervolg delen.


  Naar boven
  1
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx