ONM: Resident Evil: Umbrella Chronicles krijgt co-op

thumbnail

Resident Evil: Umbrella Chronicles belooft veel meer te worden dan een simpele on-rails shooter op de Nintendo Wii. Het spel zou zelfs meer te bieden hebben dan verwacht. Zo heeft het Official Nintendo Magazine UK bekend gemaakt dat het mogelijk zou zijn om de game offline co-operatief te spelen. Het spel kan logischerwijs uitgespeeld worden met een door de computer gestuurd karakter, maar ook een 2-speler optie zou aanwezig zijn in de uiteindelijke versie van het spel. Capcom heeft momenteel nog niet op de berichtgevingen gereageerd rondom de co-op mogelijkheden. Hoogstwaarschijnlijk zal het scherm bij de eventuele mogelijkheid doormidden gehakt worden zodat beide de camera onafhankelijk kunnen besturen met de Nunchuck. Het blad zegt verder ook dat de physics van hoge kwaliteit zullen zijn. Zo zouden stoelen, kaarsen, ramen, klokken en dergelijke kapot en weg geschoten kunnen worden. Speelbare karakters zullen Chris, Jill, Carlos Oliveira, Rebecca Chambers, Billy Coen, Albert Wesker, Leon Kennedy en Claire Redfield zijn, welke allemaal hun eigen wapens en krachten met zich meebrengen.

 • 0 0 stem
  Artikelbeoordeling
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.
  0 Reacties
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties

  Naar boven
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx
  ()
  x
  jeroen
  Wist je dat je ons ook kunt volgen op Facebook en YouTube? Dit soort berichten minder ontvangen? Word lid van onze website.
  Holler Box
  jeroen
  Je kunt als bezoeker anoniem, maar ook als lid reageren op artikelen. Dit soort berichten minder ontvangen? Word lid van onze website.
  Holler Box
  jeroen
  Wist je dat? Als lid van Evilgamerz kun je automatisch prijzen en rewards winnen! Meld je dus snel aan!
  Holler Box