Old School RuneScape voegt Soul Wars toe; een epische PvP-ervaring voor 120 spelers

thumbnail

De PvP-modus genaamd Souls Wars is vanaf vandaag beschikbaar in Old School RuneScape. Soul Wars werd in 2009 geïntroduceerd en wordt beschouwd als een klassiek onderdeel van RuneScape. Het was echter nooit eerder speelbaar in de populaire retroversie van de online game – tot vandaag.

In deze PvP-modus strijden tot 120 spelers tegen elkaar om zoveel mogelijk Avatar kills te krijgen. Spelers proberen daarmee overwinningspunten te verdienen die kunnen worden ingeruild voor grote in-game beloningen. Ook is de PvP-modus een effectieve manier om je Combat Skills te verbeteren en keert een geliefd personage terug: de warrior mage Nomad. Hij is net als twaalf jaar geleden de host van Soul Wars.

De community heeft meerdere malen verzocht of de spelmodus in Old School RuneScape kon worden opgenomen. Sterker nog, toen het aan de officiële Old School RuneScape-community werd voorgelegd, stemde 83% van de ruim 50.000 stemmen vóór de opname van Soul Wars in de game.

De toevoeging van Soul Wars biedt perspectief om in de toekomst eventueel additionele RuneScape-onderdelen toe te voegen aan Old School RuneScape. Spelers die willen weten of meer van hun favoriete content uit RuneScape een comeback gaat maken, kunnen het beste de officiële peilingen van Old School RuneScape in de gaten houden.

Naast de toevoeging van Soul Wars in Old School RuneScape viert ontwikkelaar en uitgever Jagex deze week ook de twintigste verjaardag van RuneScape, dat in 2001 werd gelanceerd. Jagex heeft aangekondigd het jubileum te gaan vieren met een volledig jaar aan nieuwe content voor zowel Old School RuneScape als RuneScape.

 • 0 0 stemmen
  Artikelbeoordeling
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.
  1 Reactie
  oudste
  nieuwste meest gestemd
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties
  Gast
  0
  3 maanden geleden

  Beoordeel mijn naakten – http://photo15257.ee17.club

  Laatst aangepast: 3 maanden geleden door Anniela

  Naar boven
  1
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx
  ()
  x
  jeroen
  Wist je dat je ons ook kunt volgen op Facebook en YouTube? Dit soort berichten minder ontvangen? Word lid van onze website.
  Holler Box
  jeroen
  Je kunt als bezoeker anoniem, maar ook als lid reageren op artikelen. Dit soort berichten minder ontvangen? Word lid van onze website.
  Holler Box
  jeroen
  Wist je dat? Als lid van Evilgamerz kun je automatisch prijzen en rewards winnen! Meld je dus snel aan!
  Holler Box