Officiële launch trailer uitgebracht voor Marvel’s Guardians of the Galaxy

thumbnail

Eidos-Montréal heeft vandaag de officiële launch trailer uitgebracht voor Marvel’s Guardians of the Galaxy. De trailer geeft spelers een voorproefje op de buitenaardse avonturen die het kleurrijke gezelschap staan te wachten. Het lot van de Melkweg is in handen van een bende misfits – kan niet misgaan, toch?

Gedragen door de song “Kickstart My Heart” van Mötley Crüe, toont de trailer de chaotische actie waar de Guardians in zullen belanden. Hoewel hun verschillen de Guardians vaak in de problemen helpen, levert elk van de hen tijdens gevechten een speciale bijdrage –  explosievenspecialist Rocket is goed in omgevingsschade, Groot zorgt voor een ijzersterke verdediging, Drax beukt zich dwars door alle weerstand en Gamora voegt haar snelle en nauwkeurige zwaardvechtkunst toe aan het team. Als Star-Lord geven spelers leiding aan het hele zootje, zowel op het slagveld als in het verhaal.

De trailer toont spelers ook enkele van de talloze kleurrijke personages die de Guardians tijdens hun reizen door de Melkweg zullen ontmoeten, waaronder zowel volledig originele personages als favorieten uit het Marvel-universum.

Marvel’s Guardians of the Galaxy verschijnt op 26 oktober 2021 voor de PlayStation®5-console, PlayStation 4-console, Xbox Series X|S- en Xbox One-consoles, pc en streaming via GeForce NOW. Guardians of the Galaxy: Cloud Version verschijnt op 26 oktober in sommige regio’s voor de Nintendo Switch.

 • 5 1 stem
  Artikelbeoordeling
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.

  2 Reacties
  oudste
  nieuwste meest gestemd
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties
  Anoniem
  Gast
  Anoniem
  10 maanden geleden

  Cool!

  Griever
  Lid
  1647
  10 maanden geleden

  Leuk die grap van haar.Is in ieder geval denk ik een hilarische game geworden.


  Naar boven
  2
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx