Officiele Benchmark-software FINAL FANTASY XIV: ENDWALKER verschenen

thumbnail

SQUARE ENIX nodigt Warriors of Light uit om te genieten van gloednieuwe Endwalker-beelden met de nieuwe FINAL FANTASY XIV: Endwalker Official Benchmark-software. De benchmark-software biedt spelers de kans het vermogen van hun computers te testen om FINAL FANTASY XIV Endwalker te kunnen draaien, voordat deze uitbreiding op 23 november 2021 verschijnt.

De benchmark-software biedt ook een bijgewerkte character-creator-functie met de optie voor het maken van mannelijke Viera-personages: een nieuw speelbaar ras in Endwalker. De uiterlijkheden van in de benchmark-software gemaakte personages kunnen ook worden opgeslagen voor gebruik in de retailversie van de game, of gekozen om in de cutscenes van de benchmark-software te verschijnen.

Alle details over de officiële benchmark-software zijn hier te vinden: https://eu.finalfantasyxiv.com/benchmark

Bekijk hier de FINAL FANTASY XIV: Endwalker official benchmark-trailer:

https://youtu.be/IkC1r0eJZ-c

Hiernaast werd tijdens de laatste Letter from the Producer LIVE-uitzending een roadmap onthuld met details over content die in de periode tot de lancering van Endwalker verschijnt. In de aanloop naar de langverwachte vierde uitbreiding kunnen spelers genieten van diverse content en in-game-evenementen:

Juli – augustus

 • Make it Rain Campaign – Van 19 juli tot en met 11 augustus kunnen spelers een speciale “Vexed” emote-beloning ontvangen door evenementmissies te voltooien en Manderville Gold Saucer Points (MGP) verdienen door Gold Saucer-activiteiten te voltooien.
 • Patch 5.58 – Deze update verschijnt op 20 juli en levert het startschot voor seizoen 20 van The Feast, naast andere content.
 • Moonfire Faire – Dit seizoensevenement met zomerthema keert vanaf 13 augustus tijdelijk terug.
 • The Rising Om de achtste verjaardag van FINAL FANTASY XIV: A Realm Reborn te vieren, begint op 27 augustus The Rising.

September – oktober

 • FINAL FANTASY XV-samenwerkingsevenement – Spelers kunnen uitkijken naar de terugkeer van het populaire evenement dat FINAL FANTASY XV-held Noctis Lucis Caelum naar de wereld van Hydaelyn brengt. Vanaf 13 september kunnen spelers die level 50 hebben bereikt en de hoofdscenario-quest “The Ultimate Weapon” voltooiden aan dit evenement deelnemen om vele beloningen te verdienen, waaronder het kapsel en kostuum van Noctis, de Regalia-mount voor vier personen en meer. Spelers die deze zoektocht eerder voltooiden, kunnen deze questline met Noctis opnieuw beleven.
 • Moogle Treasure Trove-evenement Van 19 oktober tot de vroegtijdige toegang-start van Endwalker op 19 november, krijgen spelers de kans om bijzondere tomestones te verzamelen, die ze kunnen inwisselen voor verschillende beloningen.

Vanaf november

 • Endwalker vroegtijdige toegang – Vroegtijdige toegang tot Endwalker begint op 19 november en laat spelers die de game pre-orderden hun avonturen al beginnen voorafgaand aan de officiële release op 23 november 2021.
 • Post-Launch-evenementen – Voor de maanden na de release van Endwalker staan ??extra seizoensevenementen gepland, zoals de All Saints ’Wake die eind november begint, de Starlight Celebration in december en het Heavensturn-evenement waarmee het nieuwe jaar wordt ingeluid.

Spelers die momenteel een pauze van hun avonturen nemen, worden uitgenodigd om weer in de game te duiken met de nieuwste gratis login-campagne. Van nu tot 23 augustus kunnen spelers die ervoor in aanmerking komen terugkeren naar Eorzea om maximaal 14 dagen gratis te spelen – de langste speelperiode van alle gratis login-campagnes tot nu toe.

Hier vind je alle details over de gratis login-campagne: http://sqex.to/ig9gP

De hooggeprezen FINAL FANTASY XIV Online-saga heeft wereldwijd al meer dan 22 miljoen geregistreerde spelers. Nu de nieuwe uitbreiding eraan komt, is dit voor nieuwkomers het uitgelezen moment om aan dit avontuur te beginnen. De uitgebreide Free Trial omvat alle content van de uitbreidingen A Realm Reborn en Heavensward (en updates tot Patch 3.56), naast een extra speelbaar ras (Au Ra), en drie aanvullende speelbare jobs (Dark Knight, Astrologian en Machinist). Spelers van de Free Trial kunnen genieten van honderden uren bekroonde gameplay en verhalende ervaringen die samen het equivalent vormen van twee volledige FINAL FANTASY-titels, zonder speeltijdbeperkingen. Meer informatie is hier te vinden: http://sqex.to/FFXIVFreeTrial

 • 0 0 stemmen
  Artikelbeoordeling
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.
  0 Reacties
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties

  Naar boven
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx
  ()
  x
  jeroen
  Wist je dat je ons ook kunt volgen op Facebook en YouTube? Dit soort berichten minder ontvangen? Word lid van onze website.
  Holler Box
  jeroen
  Wist je dat? Als lid van Evilgamerz kun je automatisch prijzen en rewards winnen! Meld je dus snel aan!
  Holler Box