Nyko introduceert Perfect Shot voor de Wii

thumbnail

Nyko Technologies, vooraanstaand ontwikkelaar en producent van innovatieve accessoires voor gaming, kondigt vandaag een nieuw product aan voor de Nintendo Wii: de Perfect Shot.

Met Nyko’s Perfect Shot – de ideale accessoire voor shooting games op de Wii – kun je tijdens hevige gaming sessies voelbaar nauwkeuriger spelen. De afstandsbediening van de Wii wordt veilig vergrendeld in de Perfect Shot en vervolgens gebruik je een trekkermechanisme om de B-knop te bedienen. Dankzij het lichtgewicht en ergonomische design kun je langere tijd spelen zonder dat je je arm of hand teveel belast. De Perfect Shot kan in combinatie met een verbindingspoort ook worden gebruikt met andere accessoires. Daardoor kun je ook een Kama (draadloze Nunchuck) of Classic Controller aan het apparaat bevestigen en ontstaat een grotere compatibiliteit met andere titels.

“De Perfect Shot Is een goed voorbeeld van Nyko’s streven om spelers de meest bruikbare gaming accessoires op de markt aan te bieden,” aldus Chris Arbogast, Marketing Manager voor Nyko. “Als je op zoek bent naar mogelijkheden om heel precies te kunnen richten dan is de Perfect Shot de ideale partner.”

 • 0 0 stemmen
  Artikelbeoordeling
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.

  0 Reacties
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties

  Naar boven
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx