Nyko introduceert de BluWave PS3 remote

thumbnail

Als je een centenneuker bent en een miniem aantal geld wilt besparen, dan is er nu een oplossing voor diegene die graag een afstandsbediening willen voor het bekijken van films via de PlayStation 3. Er is namelijk een BluWave PS3 Remote verschenen die geproduceerd is door Nyko. De afstandsbediening kost 20 Dollar, wat 5 Dollar scheelt ten opzichte van de uitgebreidere en tevens originele afstandsbediening van Sony. De Nyko-apparatuur bevat standaardknoppen waar je al mee uit de voeten zou kunnen. Knoppen als ‘subtitles’, ‘angle’ en ‘eject’ zijn helaas niet aanwezig. Daarnaast wordt gebruik gemaakt van de aloude infrarood technologie in combinatie met een USB-dongle die je in de PS3 USB-interface kunt stoppen. Echte voordelen ten opzichte van een gewone PlayStation 3 controller biedt de remote helaas niet, naast uiteraard het iets comfortabelere gebruik gemak.

 • 0 0 stemmen
  Artikelbeoordeling
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.
  0 Reacties
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties

  Naar boven
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx
  ()
  x
  jeroen
  Wist je dat je ons ook kunt volgen op Facebook en YouTube? Dit soort berichten minder ontvangen? Word lid van onze website.
  Holler Box
  jeroen
  Je kunt als bezoeker anoniem, maar ook als lid reageren op artikelen. Dit soort berichten minder ontvangen? Word lid van onze website.
  Holler Box
  jeroen
  Wist je dat? Als lid van Evilgamerz kun je automatisch prijzen en rewards winnen! Meld je dus snel aan!
  Holler Box