Nog wat bijkomende info Dead Space Extraction

thumbnail

Electronic Arts Inc. heeft vandaag bekendgemaakt te werken aan Dead Space Extraction, een compleet nieuw hoofdstuk voor de bekroonde actiehorror-game Dead Space. Dead Space Extraction is een compleet nieuwe game die exclusief is ontworpen voor de Wii. De game is een prequel waarin de gebeurtenissen aan bod komen die leiden tot de missie van Isaac Clarke aan boord van USG Ishimura in de originele Dead Space-game van 2008. Dead Space Extraction is een nieuwe horrorervaring vol actie, dankzij de bewegingsbesturing van de Wii-afstandsbediening vanuit een supersnel, ‘first person’-perspectief.

In Dead Space Extraction probeert een groep wanhopige ruimtekolonisten te ontvluchten aan een verschrikkelijk virus op de Aegis VII-mijnkolonie, ergens in de verste uithoek van de ruimte. In deze game maakt een nieuwe heldin haar opwachting. De bemanning wordt geveld door de mysterieuze besmetting en langzaam maar zeker wordt duidelijk dat zij een cruciale rol speelt in hun overlevingsstrijd. In Dead Space Extraction worden compleet nieuwe personages, wapens, vijanden, puzzels en multiplayer coöp-gameplay geïntroduceerd.

“Deze exclusieve Wii-game is een fantastische uitbreiding van de Dead Space-ervaring. Nintendo heeft een mooie geschiedenis in het horrorgenre en we vinden het prachtig om met Dead Space Extraction op die traditie voort te bouwen”, zegt Glen Schofield, Vice-president en Algemeen manager van de EA Redwood Shores-studio. “Al tijdens de ontwikkeling van Dead Space werd duidelijk dat er zoveel meer te vertellen was. En dat verhaal wordt in Dead Space Extraction precies verteld zoals de fans het verwachten: intens en bloederig.”

Dead Space Extraction is een titel van EA Redwood Shores en wordt in de herfst van 2009 verwacht. De game heeft nog geen PEGI-classificatie.

 • 0 0 stemmen
  Artikelbeoordeling
  Abonneer
  Abonneren op
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.

  0 Reacties
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties

  Naar boven
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx