Nintendo Switch – OLED-Model en Metroid Dread vanaf 8 oktober verkrijgbaar

thumbnail

Op 8 oktober verschijnt het nieuwste lid van de Nintendo Switch-familie in de winkels. De Nintendo Switch – OLED-Model is even groot als het Nintendo Switch-systeem, maar dan voorzien van een groter OLED-scherm van 7 inch, met levendige kleuren en hoog contrast. Dit nieuwe systeem biedt spelers een nieuwe optie om het uitgebreide en groeiende assortiment Nintendo Switch-games te spelen, waar en wanneer ze maar willen.

De Nintendo Switch – OLED-Model biedt niet alleen een 7 inch OLED-scherm maar ook een brede verstelbare standaard, een nieuwe houder met LAN-poort (een LAN-kabel wordt apart verkocht), 64GB systeemgeheugen* en verbeterde audio voor handheldstijl en tafelstijl. Net als bij de Nintendo Switch kunnen spelers met de Nintendo Switch – OLED-Model op tv spelen en de afneembare Joy-Con-controllers gebruiken om met twee spelers tegelijk te spelen. En net als bij de Nintendo Switch en Nintendo Switch Lite, kunnen spelers de Nintendo Switch – OLED-Model meenemen om er waar ze maar willen op te spelen.

Maar dat is niet de enige nieuwe Nintendo-ervaring die deze week verschijnt. Vrijdag verschijnt namelijk ook het volgende deel in de hooggeprezen Metroid-franchise, Metroid Dread. Volg de avonturen van intergalactische premiejager Samus Aran na haar landing op een nieuwe planeet waar ze een mysterieus signaal onderzoekt. Metroid Dread is het slot van de spannende verhaallijn over de vreemde, verweven lotsbestemmingen van Samus en de Metroids. De game is geschikt voor zowel de fans van de serie als nieuwkomers.

Metroid Dread is als fysieke versie te koop in winkels en digitaal in de Nintendo eShop. Naast de gewone versie is ook de Metroid Dread: Special Edition verkrijgbaar. Deze editie bestaat uit de game card, een stalen gamehoes, vijf hoogkwalitatieve kaarten met key-art voor elke 2D-Metroid-game en een artbook van 190 pagina’s over alle vijf delen van de 2D-Metroid-saga.

Vanaf 5 november is er ook een amiibo-duopakket verkrijgbaar met daarin een nieuwe amiibo van Samus in haar krachtpak en eentje van een E.M.M.I.-robot uit Metroid Dread. Spelers kunnen de amiibo van Samus in de game scannen om permanent een extra energiecapsule te krijgen die haar gezondheid met 100 verhoogd, en om één keer per dag hun energie aan te vullen. Door de amiibo van de E.M.M.I. te scannen kunnen spelers permanent een extra raketcapsule vrijspelen, en één keer per dag hun raketmunitie aanvullen.

Vanaf 8 oktober ligt het nieuwste lid van de Nintendo Switch-familie in de winkels. De Nintendo Switch – OLED-Model is even groot als het Nintendo Switch-systeem, maar dan voorzien van een groter OLED-scherm van 7 inch, met levendige kleuren en hoog contrast. Op dezelfde dag verschijnt het nieuwe deel in de hooggeprezen Metroid-franchise, Metroid Dread, waarin een einde komt aan de spannende verhaallijn over de vreemde, verweven lotsbestemmingen van Samus en de Metroids. De game is geschikt voor zowel de fans van de serie als nieuwkomers.

 • 0 0 stemmen
  Artikelbeoordeling
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.
  0 Reacties
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties

  Naar boven
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx
  ()
  x
  jeroen
  Wist je dat je ons ook kunt volgen op Facebook en YouTube? Dit soort berichten minder ontvangen? Word lid van onze website.
  Holler Box
  jeroen
  Wist je dat? Als lid van Evilgamerz kun je automatisch prijzen en rewards winnen! Meld je dus snel aan!
  Holler Box