Nintendo: Switch breekt dagelijks nieuwe records

thumbnail

Volgens Reggie Fils-Aime van Nintendo doet de Nintendo Switch het uitstekend. Via de Wccftech laat de man weten dat de console dagelijks nieuwe records verbreekt. Volgens de GameStop zou de console het zelfs beter kunnen gaan doen dan de Wii deed.

“De reactie op de console is fantastisch. Consumenten willen het product. Ik heb gesproken met industrie connecties, en die zijn er enthousiast over. Ik heb de games gezien, zoals The Legend of Zelda: Breath of the Wild, en het is de 4e hoogst gewaardeerde game in de historie van videogames. We hebben de industrie wakker geschud. Elke dag breken we nieuwe records, en dan spreek ik even enkel over de Amerikaanse verkoop. Ik vergelijk de lancering met die van de Wii, de DS of de 3DS.”

0 0 stem
Artikelbeoordeling
guest
Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.
5 Reacties
oudste
nieuwste meest gestemd
Inline feedback
Bekijk alle reacties
Anoniem
Gast
Anoniem
6 maanden geleden

En daar ligt nu het problem. Nintendo verkoopt dit niet zozeer als een hybride maar als een console. Het afsluiten van de WiiU en niet de 3DS versterkt dit sentiment alleen maar.

Anoniem
Gast
Anoniem
6 maanden geleden

Deze honeymoon periode zal gauw afgelopen zijn als de klanten zien dat de grotere multiplatform titels wederom weg blijven en dat gebeurt nu al. Tal van grotere ontwikkelaars hebben hun middelvinger duidelijk al opgestoken en dan blijven er alleen indies over.

Anoniem
Gast
Anoniem
6 maanden geleden

Ik denk persoonlijk dat als Nintendo hun eigen software op alle andere platformen uit zou brengen ze meer geld zouden verdienen dan dat ze nu doen (en dan bedoel ik niet zo’n povere Super Mario Run op de iPhone).

Anoniem
Gast
Anoniem
6 maanden geleden

Die valt nu al weg Redrum. Grote third parties blijven weg van de Switch doordat de hardware niet krachtig genoeg is en games dusdanig teruggeschroefd zullen moeten worden om erop te draaien en daarmee de kwaliteit op de krachtigere platforms in de weg zit. De Switch zal als console gewoonweg de WiiU volgen, MAAR, ik zie wel de kans dat het de Vita vervangt als handheld, doordat indies het platform zullen ondersteunen vanwege de gigantische oversaturatie op de andere systemen. De 3DS zal binnenkort ook verdwijnen en daarmee heeft Nintendo dan nog maar 1 systeem over in de markt. Als… Lees verder »

Anoniem
Gast
Anoniem
6 maanden geleden

Leuk voor Nintendo, maar het zal er weer om hangen hoe de third party support is en blijft. Als deze weer wegvalt, dan zal de console ook snel ingesneeuwd worden. Dat zal ook afhangen van de install base, die er op dit moment wel goed uit lijkt te gaan zien.


Naar boven
5
0
Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx
()
x