Nintendo onthult meer manieren om te bouwen, spelen en ontdekken met Nintendo Labo

thumbnail

Nintendo introduceerde onlangs Nintendo Labo voor Nintendo Switch, een lijn van interactieve bouw-en-speel-ervaringen, ontworpen om creatieve geesten te inspireren. Vandaag onthulde Nintendo enkele aanvullende functies van de eerste twee Nintendo Labo-pakketten – het Mixpakket en het Robotpakket – die in Europa vanaf 27 april verkrijgbaar zijn.

Vandaag werd ook bekendgemaakt dat Toy-Con-werkplaats onderdeel is van de software die bij elk Nintendo Labo-pakket wordt geleverd. Dit programma introduceert op een leuke en toegankelijke manier eenvoudige, technologische principes, zodat spelers inputs en outputs kunnen combineren om hun eigen nieuwe manieren van spelen uit te vinden. Deze gloednieuwe video op het officiële YouTube-kanaal van Nintendo biedt een eerste blik op wat er mogelijk is met Toy-Con-werkplaats: Nintendo Labo: overzichtstrailer

Naast Toy-Con-werkplaats bieden de Toy-Con-creaties in elk pakket talloze manieren om plezier te beleven, waarbij spelers verschillende ervaringen bouwen, spelen en ontdekken.

Mixpakket
• Toy-Con-piano: Na het samenstellen van een piano met 13 toetsen, kunnen spelers een kamerconcert geven of hun eigen liedjes opnemen en afspelen voor hun grootste fans. Spelers worden aangemoedigd om te experimenteren met verschillende geluiden en toonhoogtes die tot iets unieks leiden – zoals een liedje die volledig uit kattengeluiden bestaat!
• Toy-Con-motor: Spelers kunnen hun zelfgemaakte stuur vasthouden en daarmee over verschillende racebanen racen, computergestuurde tegenstanders verslaan of ballonnen verzamelen op bergachtig terrein. Creatievelingen kunnen zelfs hun eigen banen maken!
• Toy-Con-hengel: Er zijn vele exotische vissen te ontdekken en sommige diepzeevissen zijn bijzonder lastig te vangen. In de aquariumstand kunnen spelers pronken met hun verzameling en zelfs hun eigen vissen maken**.
• Toy-Con-huis: Spelers worden vrienden met het schattige wezen dat in het Toy-Con-huis woont en ontdekken op het Nintendo Switch-scherm diverse manieren om ermee te spelen. Er zijn verschillende ervaringen te ontdekken, waaronder mijnwagenraces, bowlen en touwtje springen.
• Toy-Con-modelauto: De modelauto zit vol met unieke en verrassende functies. Het Mixpakket bevat genoeg materiaal om twee modelauto’s mee te bouwen. Spelers kunnen sumoworstelen door de wagen van de tegenstander omver te beuken*, tegen elkaar racen,of hindernisbanen creëren. In het pakket zitten ook reflecterende stickers waarmee spelers een route kunnen maken waar de wagen zonder chauffeur langs zal rijden, dankzij de infrarood-bewegingscamera van de rechter Joy-Con-controller.

Ontdek meer over het Nintendo Labo Toy-Con 01: mixpakket in deze nieuwe video

Robotpakket
• Spelers kunnen hun eigen draagbare Toy-Con-robotpak bouwen en daarmee een gigantische in-game robot besturen. Met de robot kunnen spelers uitdagingen overwinnen en objecten vernietigen om krachtige nieuwe vaardigheden vrij te spelen.
• Competitieve spelers kunnen een vriend uitdagen* voor lokale tweespelergevechten. Een extra Robotpakket is vereist voor de lokale coöpmodus*.
• Nintendo Labo moedigt spelers aan hun verbeeldingskracht en creativiteit te gebruiken om hun kartonnen Toy-Con-creaties op verschillende manieren aan te passen. Het Robotpakket maakt het zelfs mogelijk de robot in de game aan te passen en te verbeteren.

0 0 stem
Artikelbeoordeling
guest
Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.
0 Reacties
Inline feedback
Bekijk alle reacties

Naar boven
0
Klik om direct te reageren op dit artikel.x
()
x