Nintendo en SEGA werken samen aan lancering Rhytm Thief & The Emperor’s Treasure

thumbnail

Oefen je sluipkunst en poets je dansschoenen, want Nintendo en SEGA kondigen vandaag een nieuwe distributie overeenkomst aan voor het binnenkort verschijnende Rhythm Thief & the Emperor’s Treasure. Dit spel wordt in Europa uitgebracht op 5 april 2012, exclusief voor Nintendo 3DS. De overeenkomst houdt in dat Nintendo verantwoordelijk zal zijn voor de verkoop, marketing en distributie van het spel in Europese gebieden, terwijl SEGA de uitgever blijft.

Rhythm Thief & the Emperor’s Treasure combineert een spannend verhaal vol plotwendingen met ritmische uitdagingen die de unieke functies van Nintendo 3DS optimaal benutten. De actie vindt plaats in het schitterende, in tekenfilmstijl vormgegeven Parijs, waar je de rol aanneemt van de deftige Raphael en zijn alter ego Phantom R, een eerzame dief die zijn gestolen buit een paar dagen later altijd weer terugbrengt.

Samen met Raphaels trouwe hond Fondue moet je de mysterieuze verdwijning van zijn vader voor eens en altijd oplossen. Daarvoor moet je de meest riskante roof uit je carrière plegen en zorgen dat je de Parijse politie altijd een stap voor bent.

In dit spel verplaats je je razendsnel door Parijs om enkele van de duurste kunstwerken ter wereld te stelen. Onderweg kun je puzzels kraken, aanwijzingen vinden, tegenstanders verslaan en genieten van al het moois wat Parijs te bieden heeft. Bij het ontrafelen van de mysteriën op zijn pad laat Raphael nooit een kans schieten om te swingen, waarbij jij hem moet helpen in meer dan vijftig ritmische uitdagingen. Daarin moet je bijvoorbeeld op het touchscreen tikken en wrijven, maar soms ook de actieknoppen gebruiken of je systeem bewegen.

Rhythm Thief & the Emperor’s Treasure wordt in Europa uitgebracht op 5 april 2012, exclusief voor Nintendo 3DS.

 • 0 0 stemmen
  Artikelbeoordeling
  Abonneer
  Abonneren op
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.

  0 Reacties
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties

  Naar boven
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx