Ninja Reflex van EA en Nunchuck games vanaf vandaag verkrijgbaar

thumbnail

Door hard werken en oefening kan ook jij de razendsnelle reflexen van een ninja ontwikkelen. Electronic Arts Inc. en Nunchuck Games Inc. kondigen aan dat Ninja Reflex vanaf vandaag in de winkel ligt. De trainingsactiviteiten stellen de motorische vaardigheden van de speler op de proef en daarmee maakt Ninja Reflex volledig gebruik van de innovatieve besturingssystemen van zowel de WiiTM en Nintendo DSTM voor een beleving die veel plezier oplevert, maar die ook lichaam en geest verscherpt.

“Nunchuck Games werd opgericht om te voldoen aan onze behoefte als gamespelers aan vernieuwende gameplay op de markt en Ninja Reflex vertegenwoordigt die visie,” zegt David Luntz, voorzitter en directeur van Nunchuck Games. “Samen met EA Partners en Sanzaru Games hebben we een spel gemaakt vol oosterse vechtkunsten dat gericht is op vaardigheid en snelheid. Niet door steeds op dezelfde knoppen drukken, maar op zelfverbetering in plaats van geweld. De ervaring die EAP had met het uitbrengen van games was voor ons van onschatbare waarde bij ons eerste project en het resultaat had niet beter kunnen zijn.”

“We vinden het fijn dat we de getalenteerde teams van Nunchuck en Sanzaru konden helpen bij de creatie van een vernieuwend, amusant en geweldloos spel over oosterse vechtkunsten. Een spel dat optimaal gebruik maakt van de eenvoudige bediening en het sociale samenspel waarmee de WiiTM en de Nintendo DSTM zulke enorme hits zijn geworden,” zegt David DeMartini, Vice President en General Manager van EA Partners. “Het uitbrengen van Ninja Reflex toont perfect aan hoe flexibel het EA Partners-programma kan zijn en hoeveel baat onafhankelijke ontwikkelaars van alle soorten en maten daarbij kunnen hebben.”

In Ninja Reflex worden door middel van oosterse vechtkunsten de reflexen en hand-oogcordinatie van de speler getest en de reactietijd tot op de milliseconde precies gemeten. De ninjavaardigheden zijn eenvoudig te leren, maar lastig om machtig te worden. Spelers kunnen hun vaardigheden alleen ontwikkelen en van witte band opklimmen naar een derdegraads zwarte band, of ze kunnen tegen hun vrienden strijden om het hoogst haalbare als ninja in een felle strijd voor maximaal vier spelers.

 • 0 0 stemmen
  Artikelbeoordeling
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.
  0 Reacties
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties

  Naar boven
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx
  ()
  x
  jeroen
  Wist je dat je ons ook kunt volgen op Facebook en YouTube? Dit soort berichten minder ontvangen? Word lid van onze website.
  Holler Box
  jeroen
  Wist je dat? Als lid van Evilgamerz kun je automatisch prijzen en rewards winnen! Meld je dus snel aan!
  Holler Box