Nieuws rondom GTA DS, Indiana Jones en de PSP 3000

thumbnail

De 1UP heeft interessante informatie weten te plaatsen op hun website welke betrekking heeft op diverse titels. Zo zou op de GameStop Expo in Las Vegas duidelijk zijn gemaakt dat het in Grand Theft Auto Chinawars mogelijk zal zijn om auto’s te hotwiren met je styles op de DS. Verder zal de Game Boy Advance titel Kingdom Hearts: Chain of Memories een port gaan krijgen naar de PlayStation 2, welke al in de herfst zou moeten verschijnen. De titel zou 3D bazen en cutscenes met zich meekrijgen en zal voor 29.99 Dollar verkrijgbaar zijn. Verder zal de PSP 3000 gebundeld worden met een 4 gigabyte memory stick. De bundel zou op 14 oktober in Noord-Amerika moeten verschijnen voor een prijs van 199 Dollar.

Daarnaast is er ook nog Xbox 360 nieuws. Zo zal de 60 gigabyte harde schijf voor 99 Dollar beschikbaar worden gesteld. Deze bundel bevat een 3 maanden durend Xbox Live abo en een toegevoegde ethernet kabel. Verder zal ook Project Gotham Racing 4 gebundeld worden met de 360 Arcade console, een 60 gigabyte HDD en 16 maanden Xbox Live, voor 370 Dollar.

Tot slot werd ook nog gemeld dat de Xbox 360/PS3 trailer van Indiana Jones volgende week getoond zal worden. Het spel is afkomstig van LucasArts en draait op de Star Wars: Force Unleashed engine en staat gepland voor 2009.

0 0 stem
Artikelbeoordeling
guest
Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.
0 Reacties
Inline feedback
Bekijk alle reacties

Naar boven
0
Klik om direct te reageren op dit artikel.x
()
x