Nieuwe uitzending van Nintendo Direct gaat in op Hyrule Warriors

thumbnail

Hyrule Kingdoms meest gevreesde slechterik, Ganondorf, is vandaag onthuld als speelbaar personage in Hyrule Warriors voor Wii U. Deze onthulling was onderdeel van een Nintendo Direct-uitzending waarin dieper op het spel werd ingegaan. De Hyrule Warriors Direct werd gepresenteerd door Yosuke Hayashi van Koei Tecmo Games, met Eiji Aonuma van Nintendo als co-presentator, en is nu beschikbaar via YouTube of de Nintendo Direct-website. Hyrule Warriors wordt op 19 september gelanceerd. Naast de mogelijkheid om te spelen als Ganondorf – en diverse andere, eerder onthulde personages uit de Zelda-serie – kunnen spelers ook uitkijken naar Zant van The Legend of Zelda: Twilight Princess en Ghirahim van The Legend of Zelda: Skyward Sword als speelbare personages. Met Zants van messen voorziene handen en vermogen monsters op te roepen, en Ghirahims formidabele zwaardvechtkunst en teleportatiekrachten, kunnen spelers de angstwekkende vijanden uit de Zelda-serie als nooit eerder ervaren.

Tijdens de uitzending toonde meneer Hayashi dat spelers kunnen vorderen in de Legend-stand door vijandelijke kampen over te nemen en zodoende hun eigen troepenmachten te versterken. Hij liet ook zien dat spelers bekende voorwerpen uit de Zelda-serie kunnen gebruiken om obstakels en torenhoge eindbazen te overwinnen. Ondertussen onthulde meneer Aonuma enkele bijrollen van personages waarop elke Zelda-fan zich zal verheugen.

In de Nintendo Direct van vandaag werd ook meer getoond van de geheel nieuwe Adventure-stand, die een nostalgische twist geeft aan het originele The Legend of Zelda. De plattegrond van dat spel is immers in aangepaste vorm te gebruiken, waarbij elk blok van het rooster is veranderd in een stage met unieke winstvoorwaarden. Net als in andere Zelda-spellen, kunnen spelers in Hyrule Warriors de plattegrond verkennen en speciale voorwerpen vinden. Door in deze spelstand te vorderen, komen nieuwe wapens en enkele speelbare personages beschikbaar.

Voor fans met een zwak voor de laatste Hyliaanse modetrends komt bij de lancering een Hyrule Warriors Limited Edition-softwarebundel beschikbaar, met daarin naast een fysiek exemplaar van het spel ook een Hyrule Warriors-sjaal. Deze blauw en oranje gekleurde sjaal is voorzien van het Triforce-embleem, net als het exemplaar dat Link draagt in Hyrule Warriors.

Als laatste verrassing van de uitzending van vandaag werd onthuld dat fans die hun exemplaar van Hyrule Warriors bij Club Nintendo registreren tussen 10:00 uur CET op 19 september 2014 en 23:59 uur CET op 17 oktober 2014 een gratis downloadcode ontvangen voor een Ganondorf Legacy Costume Set. Meer informatie over hoe spelers extra Hyrule Warriors-kostuums kunnen krijgen wordt in de toekomst onthuld.

Hyrule Warriors is vanaf 19 september verkrijgbaar voor Wii U. Voor een schat aan informatie over dit spel, is de Hyrule Warriors Direct-uitzending nu beschikbaar via YouTube of de Nintendo Direct-website.

0 0 stem
Artikelbeoordeling
guest
Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.
0 Reacties
Inline feedback
Bekijk alle reacties

Naar boven
0
Klik om direct te reageren op dit artikel.x
()
x