Nieuwe uitbreiding Pokemon trading card game aangekondigd

thumbnail

The Pokémon Company International heeft vandaag de volgende uitbreiding voor de Pokémon Trading Card Game aangekondigd: Champion’s Path. Deze uitbreiding zal vanaf 25 september 2020 wereldwijd verkrijgbaar zijn.

In Champion’s Path krijgen Trainers de unieke mogelijkheid om hun reis door de regio Galar in de Pokémon TCG te ‘reproduceren’ door verschillende speldjes met logo’s van Gyms en foliekaarten met de partner-Pokémon van elke Gym Leader te verzamelen. Dit komt overeen met wat ze in de videospellen Pokémon Sword en Pokémon Shield beleven. Tot de highlights van de set behoren 11 Pokémon V, vier full-art Pokémon V, drie Pokémon VMAX en één full-art Supporter-kaart. Trainers kunnen kennismaken met Venusaur, Lucario en Incineroar als nieuwe Pokémon V en met Gigantamax Pokémon zoals Drednaw VMAX en Alcremie VMAX.

Speldjescollectie van Champion’s Path en speciale speldjescollectie van Champion’s Path
De speldjescollectie van Champion’s Path omvat zes uitvoeringen. Elke uitvoering heeft als thema een andere Gym Leader uit de regio Galar met een bijbehorend speldje en een bijbehorende foliekaart. Speldjescollecties met als thema de Turffield Gym van Milo, de Hulbury Gym van Nessa en de Motostoke Gym van Kabu komen uit op 25 september 2020; de speldjescollecties met als thema de Ballonlea Gym van Opal, de Spikemuth Gym van Pier en de Hammerlocke Gym van Raihan worden gelanceerd op 13 november 2020.

Daarnaast zal de speciale speldjescollectie van Champion’s Path in twee uitvoeringen verschijnen: de Stow-on-Side Gym en de Circhester Gym. In elk van deze speldjescollecties zitten verzamelaarsspeldjes met de logo’s van beide Gyms en foliekaarten met de partner-Pokémon van beide Gym Leaders. De speciale speldjescollectie van Champion’s Path zal verkrijgbaar zijn vanaf 2 oktober 2020.

Trainers kunnen hun favoriete Gym Leader kiezen of ze zelfs allemaal verzamelen.

Elite Trainer-doos van Champion’s Path
Op 25 september 2020 verschijnt de Elite Trainer-doos van Champion’s Path met daarin Gigantamax Charizard, een full-art promokaart van Charizard V, tien booster packs van Champion’s Path en uiteenlopende spelaccessoires.

Dubwool V-collectie van Champion’s Path en Hatterene V-collectie van Champion’s Path
Trainers kunnen zich daarnaast verheugen op de Dubwool V-collectie van Champion’s Path en de Hatterene V-collectie van Champion’s Path. Dubwool V komt uit op 25 september 2020 en Hatterene V op 23 oktober 2020. Deze dozen bevatten een foliepromokaart, een extra grote foliekaart van Dubwool V of Hatterene V en vier booster packs van Champion’s Path.

Speciale Marnie-collectie van Champion’s Path
Tot slot nog de speciale Marnie-collectie van Champion’s Path , die vanaf 23 oktober 2020 verkrijgbaar zal zijn en twee Pokémon V-promokaarten, acht booster packs van Champion’s Path, twee verzamelaarsspeldjes en een Pokémon TCG-speelmat bevat.

0 0 stem
Artikelbeoordeling
guest
Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.
0 Reacties
Inline feedback
Bekijk alle reacties

Naar boven
0
Klik om direct te reageren op dit artikel.x
()
x