Nieuwe Stronghold Crusader 2 video Robert Euvino’s gamemuziek en sound FX

thumbnail

Firefly Studios heeft vandaag een nieuwe Stronghold Crusader 2 video gelanceerd als onderdeel van hun campagne op crowdfunding platform Gambitious. De video gunt de fans een blik in de wonderlijke wereld van componist en sound designer Robert Euvino:

Robert Euvinois al sinds de allereerste Stronghold titel in 2001 als componist bij de Stronghold franchise betrokken. Robert, tevens een persoonlijke vriend van Firefly oprichters Simon Bradbury en Eric Ouellette, wordt wereldwijd geprezen voor zijn muzikale bijdrage aan de games. Volgens critici en fans is het voornamelijk Robert’s muziek en de dynamische sound FX die de games hun authentieke sfeer geven.

“Voor mij als componist bieden de Stronghold Crusader games met al haar kruistochten en veldslagen een fantastisch thema om mee te werken.Vooral omdat het me in staat stelt om met vele exotische instrumenten en mysterieuze geluiden te experimenteren.Die kans krijg ik niet vaak” aldus Robert Euvino. “Het is geweldig om samen met een groep super getalenteerde muzikanten bij elkaar te komen, zij dragen echt bij aan de unieke sfeer van de game.”

Stronghold Crusader 2 staat voor het begin van 2014 gepland en zal door Firefly zelf op PC uitgegeven worden. Het geld dat wordt opgehaald via het crowdfunding platform Gambitious zal worden ingezet voor de verdere ontwikkeling van de game, een gesloten beta en aanvullende content.

 • 0 0 stemmen
  Artikelbeoordeling
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.
  1 Reactie
  oudste
  nieuwste meest gestemd
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties
  Anoniem
  Gast
  Anoniem
  2 jaren geleden

  Filmpje zeker het kijken waard. Leuk kijkje in de studio. Gebracht met humor.


  Naar boven
  1
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx
  ()
  x
  jeroen
  Wist je dat? Als Evilgamerz-lid kun je automatisch prijzen en rewards winnen! Meld je dus snel aan! Met een profiel kun je onder andere je cover-afbeelding en avatar wijzigen, maar ook  XP en Rewards verdienen!
  Holler Box