Nieuwe strijders Macro en Firebreaker toegevoegd in Transformers Universe

thumbnail

Jagex bevestigt vandaag de komst van Autobat Macro, de favoriet van fans, in de third person MOBA game TRANSFORMERS UNIVERSE. Macro wordt vergezeld door zijn Decepticon tegenhanger, Firebreaker, en samen polariseren deze twee tactieken op de beproefde slagvelden van de game.

Als warrior draagt Macro een zwaar slagzwaard, waarmee hij als een ridder zwaait tijdens melee combat van dichtbij. Zijn schild bedekt ook alle bondgenoten binnen zijn territorium, waarmee ze een bepaalde tijd uit zicht van de vijandslinie zijn.

Aan de andere kant van het spectrum bevindt zich Firebreaker, de eerste Decepticon in TRANSFORMERS UNIVERSE met dekmantel mogelijkheden. Door zijn schildmeter op te offeren kan hij de duur van zijn dekmantel verlengen. Ook kan hij een computervirus op zichzelf afroepen, dat de eerste Autobot waarmee hij in contact komt, doet vernietigen.

“Van Soundwave tot Grimlock, Transformers heeft altijd voor diversiteit gestaan en we blijven dit in onze game doorvoeren. De dynamiek van het Transformers Universe slagveld verandert wederom met de introductie van Macro en Firebreaker, mede door hun specifieke combat skills en specialismen. Onze groeiende community roept ook al een tijdje om Macro, dus het is geweldig dat we hem eindelijk in de game kunnen lanceren!”, aldus David Nicholson, vice president van TRANSFORMERS UNIVERSE.

Nicholson voegt toe: “Meer dan 700.000 gezagvoerders hebben tot op heden genoten van onze Beta en we zijn heel benieuwd hoe deze nieuwe gevechten zullen verlopen. Je zou denken dat het makkelijk is om de uitkomst te raden van een wedstrijd tussen sluipschutters en ridders, maar in Transformers Universe is niets zeker.”

De introductie van Macro en Firebreaker volgt op de recente onthulling van de motor strijders, Swagger en Diabla en onderstreept de intentie van Jagex om regelmatig content update te bieden in aanloop naar de volledige commerciële lancering van TRANSFORMERS UNIVERSE. PC en Mac spelers kunnen ervoor kiezen om de TRANFORMERS UNIVERSE cliënt te installeren of de game rechtstreeks via de browser te spelen op www.transformersuniverse.com

 • 0 0 stemmen
  Artikelbeoordeling
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.
  0 Reacties
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties

  Naar boven
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx
  ()
  x
  jeroen
  Wist je dat je ons ook kunt volgen op Facebook en YouTube? Dit soort berichten minder ontvangen? Word lid van onze website.
  Holler Box
  jeroen
  Je kunt als bezoeker anoniem, maar ook als lid reageren op artikelen. Dit soort berichten minder ontvangen? Word lid van onze website.
  Holler Box
  jeroen
  Wist je dat? Als lid van Evilgamerz kun je automatisch prijzen en rewards winnen! Meld je dus snel aan!
  Holler Box