Nieuwe spelmechanisme Battle Styles voor Pokemon TCG

thumbnail

The Pokémon Company International heeft vandaag het nieuwe spelmechanisme Battle Styles bekendgemaakt voor de Pokémon Trading Card Game. Battle Styles is geïnspireerd op de videospellen Pokémon Sword en Pokémon Shield en omvat Single Strike Style, dat krachtige en keiharde aanvallen lanceert waarmee een tegenstander met één klap uitgeschakeld kan worden, en Rapid Strike Style, dat gebruikmaakt van uitgekookte en technische aanvallen waarmee een tegenstander aangevallen kan worden wanneer hij dat het minst verwacht.

Elke Pokémon in de Pokémon TCG kan een Battle Style hebben. Hierbij zijn Single Strike-kaarten verfraaid met een vleugje rood en Rapid Strike-kaarten met een vleugje blauw. Daarnaast zijn Single Strike- en Rapid Strike-kaarten verkrijgbaar als Trainer- en Energy-kaarten. Hiermee kunnen Pokémon met de betreffende Battle Style ondersteund worden en kunnen spelers een Single Strike- of Rapid Strike-deck samenstellen.

Trainers kunnen in de nieuwe uitbreiding Sword & Shield—Battle Styles van The Pokémon Company International Battle Style-kaarten – zoals Single Strike Urshifu V, Rapid Strike Urshifu V, Single Strike Tyranitar V en Rapid Strike Empoleon V – verzamelen en ruilen en ermee spelen. Bovendien kunnen Trainers uitkijken naar Single Strike Urshifu VMAX en Rapid Strike Urshifu VMAX in hun Gigantamax-vorm, zoals ze te zien zijn in de uitbreiding The Isle of Armor voor Pokémon Sword en Pokémon Shield.

De uitbreiding Sword & Shield—Battle Styles wordt op 19 maart 2021 wereldwijd uitgebracht en zal verkrijgbaar zijn in booster packs, Elite Trainer Boxes en speciale collecties. Ze bevatten:
• 60 Battle Style-kaarten
• 12 Pokémon V en 16 full-art Pokémon V
• 6 Pokémon VMAX
• 19 Trainer-kaarten en 6 full-art Supporter-kaarten
• 2 Special Energy-kaarten

 • 0 0 stem
  Artikelbeoordeling
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.
  0 Reacties
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties

  Naar boven
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx
  ()
  x
  jeroen

  Wist je dat je ons ook kunt volgen op Facebook en YouTube?

  Dit soort berichten minder ontvangen? Word lid van onze website.

  Holler Box