Nieuwe SanDisk microSD-kaart van 1TB voor de Switch

thumbnail

Western Digital breidt zijn portfolio van door Nintendo gelicentieerde SanDisk microSD-kaarten uit met een 1TB microSD-kaart voor de Nintendo Switch. De nieuwe capaciteit is bijna een verdubbeling van de hoeveelheid opslagruimte die eerder beschikbaar was voor de Nintendo Switch. Switch-spelers hebben daarmee nog meer ruimte om hun favoriete games onderweg mee te nemen.

De nieuwe 1TB microSD-kaart is voorzien van een Hylian symbool, geïnspireerd op The Legend of Zelda, en is getest en goedgekeurd voor gebruik met alle Nintendo Switch-modellen. De 1TB opslagruimte stelt Switch-spelers in staat om hun digitale gamebibliotheek uit te breiden en hun favoriete titels op één plek op te slaan. Fans van The Legend of Zelda kunnen er zeker van zijn dat ze de ruimte krijgen die ze nodig hebben om het nieuwe hoofdstuk in de serie, The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom, aan te gaan.

Het door Nintendo gelicentieerde portfolio wordt verder ook uitgebreid met een Yoshi-geïnspireerde SanDisk microSD-kaart met een capaciteit van 64GB.

Beschikbaarheid

De 1TB SanDisk microSD-kaart voor de Nintendo Switch heeft een adviesprijs van €179,99 en is nu te koop bij geselecteerde Western Digital-retailers, e-tailers en in de webshop van Western Digital.

De 64GB Yoshi SanDisk microSD-kaart is te koop bij geselecteerde Western Digital-retailers, e-tailers en in de webshop van Western Digital met een adviesprijs van €14,99.

 • 0 0 stemmen
  Artikelbeoordeling
  Abonneer
  Abonneren op
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.

  0 Reacties
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties

  Naar boven
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx