Nieuwe Rambo game in ontwikkeling

thumbnail

De Rambo filmreeks kent waarschijnlijk iedereen wel. De laatste film stond vooral bekend om diens bruutheid van de actie. Binnenkort zal echter ook een game gaan verschijnen. Reef Entertainment en Creative Distribution hebben namelijk de rechten verkregen om een game te ontwikkelen gebaseerd op de populaire Sylvester Stalone films. De game moet volgend jaar voor de PC, Xbox 360 en PlayStation 3 gaan verschijnen en zal de grillige sfeer uit de films met zich meenemen, zo heeft de ontwikkelaar laten weten.

 • 0 0 stemmen
  Artikelbeoordeling
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.

  2 Reacties
  oudste
  nieuwste meest gestemd
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties
  Anoniem
  Gast
  Anoniem
  2 jaren geleden

  Hopelijk maken ze een game die vooral veel van Rambo 4 heeft. Die film was qua acteerwerk niet zo goed, maar qua verhaal en actie een heel stuk beter. Heb er eerlijk gezegd veel meer van genoten dan bij de andere Rambo films. Stallone moest het met Rambo 4 ook doen met slechts 25 miljoen dollar, maar de film heeft wel de nodige winst opgeleverd en dat is mooi als je zo’n klein budget hebt en toch een leuke, actievolle film weet te maken. Er zijn alleen een hoop mensen die Rambo 4 bekritiseren op basis van de eerdere films,… Lees verder »

  Anoniem
  Gast
  Anoniem
  2 jaren geleden

  Cool 8) Eindelijk dan weer es een Rambo game. Dat is echt al heel lang geleden dat er een Rambo game uitkwam. Sega megadrive tijd geloof ik, toen kwam Rambo 3 uit 😉 Ze moeten gewoon een soort van Contra/Shadow Complex game er van maken. We zullen zien, hopelijk maken ze er niet typische film game van though.


  Naar boven
  2
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx