Nieuwe raid-boss-activiteit vanaf vandaag beschikbaar in Destiny 2

thumbnail

Als onderdeel van Destiny 2: Into the Light, lanceert Bungie vandaag de nieuwe raid-boss-activiteit genaamd Pantheon. Hier kunnen spelers in een PvE boss rush-modus de uitdaging aangaan. De moeilijkheidsgraad van het in-game-evenement neemt gedurende de komende weken toe. Te beginnen met vier raid-bosses in de eerste week, met een uiteindelijke uitbreiding naar acht opeenvolgende boss-gevechten in de vierde week. Door het voltooien van uitdagingen kunnen spelers nieuwe beloningen vrijspelen. Hiertoe behoren onder andere Adept raid-wapens en Exotic-armor. Guardians die de hoogste scores behalen worden beloond met de beste prijzen en verdienen de titel ‘Godslayer’. Pantheon gaat vanaf vandaag van start en loopt door tot en met 3 juni 2024.

Pantheon Raid Ring
Voor spelers die de benodigde Pantheon-uitdagingen hebben voltooid, is er de mogelijkheid om de exclusieve fysieke Pantheon Raid Ring te bemachtigen. Deze sterling zilveren ring biedt een onderscheidende manier om met trots hun prestaties te tonen. De Pantheon Raid Ring is een nieuwe versie van de iconische Raid Ring uit 2020, met een prachtig gebeeldhouwd schedel embleem. Alle spelers die de Pantheon-uitdagingen op een van de niveaus voltooien voor 3 juni 15:00 uur Nederlandse tijd, krijgen de mogelijkheid om de Pantheon Raid Ring aan te schaffen via de Bungie Store.

Team Clyde VS Team Sweat
Naast de lancering van het in-game-evenement, nemen twee raiding-teams van zes content creators het tegen elkaar op om als eerste alle uitdagingen van Pantheon te voltooien. Dit is inclusief modifiers die in complexiteit toenemen. Team Clyde wordt geleid door GsxrClyde en neemt het op tegen Team Sweat, dat wordt aangestuurd door Sweatcicle. De aanvoerder van het winnende team wint een levensgroot fysiek exemplaar van het fan-favoriete Falling Guillotine BRAVE Arsenal sword.

Cosplay Cosmodrome
Vorige week heeft Bungie de terugkeer van het creatieve community-evenement genaamd Cosplay Cosmodrome aangekondigd. Als eerbetoon aan het verhaal dat leidt naar het slot van de Light en Darkness-saga beelden verschillende cosplayers van over de hele wereld de komende weken hun geliefde Destiny-personages uit. Één van de 9 deelnemers is de Nederlandse cosplayer Willow Creative (woonachtig in Florida), die tijdens de vorige Cosmodrome een prachtige cosplay van Savathûn heeft neergezet. Dit jaar laat ze haar creativiteit los op het personage Mithrax. Alle cosplayers die deelnemen aan het Cosplay Cosmodrome-evenement zijn:

 • Willow Creative (Nederland) als Mithrax
 • Anhyra (Spanje) als Lord Shaxx
 • Cinderys (Frankrijk) als The Witness
 • Kamichan83 (Italië) als Crow
 • IlGritz (Italië) als Cayde-6
 • LittleBlondeGoth (Engeland) als Savathûn
 • Mowky (Duitsland) als Mara Sov
 • Solomon Taisa (Japan) als Zavala
 • WhereisDanielle (Australië) als [REDACTED]
 • 0 0 stemmen
  Artikelbeoordeling
  Abonneer
  Abonneren op
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.

  0 Reacties
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties

  Naar boven
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx