Nieuwe Quick Play-wedstrijdtypen en MyPLAYER-uitrustingen in PGA TOUR 2K21

thumbnail

Vandaag heeft 2K onthuld dat voor PGA TOUR 2K21 twee nieuwe drie holes wedstrijdtypes beschikbaar zijn. Daarnaast zijn er verschillende nieuwe cosmetische items beschikbaar, waaronder een exclusief Adidas CODECHAOS 2K Aeroready-poloshirt en een nieuwe uitrusting van Polo Ralph Lauren. Bekijk hier de trailer!

Matchmaking met drie holes is een online multiplayer-modus die is ontworpen om op nieuwe manieren af te slaan met kortere speeltijden en een hogere intensiteit, zodat je PGA TOUR 2K21 ook kunt spelen als je tijd gelimiteerd is. Deelnemers kunnen drie holes spelen die willekeurig zijn geselecteerd uit een assortiment banen in één van de volgende twee spelmodi:

  • High Rollers – een één-op-één skins-wedstrijd met een hoger risico / hogere beloning;
  • Quick Match – Strokeplay voor twee tot vier spelers.

Naast de nieuwe wedstrijdtypes zijn er nieuwe cosmetische items beschikbaar om je MyPLAYER aan te passen, waaronder een poloshirt en skorts van Polo Ralph Lauren, nieuwe Adidas CODECHAOS-schoenen en een exclusief Adidas CODECHAOS 2K Aeroready-poloshirt. De limited edition Adidas-polo heeft een uniek CODECHAOS-logo en heeft vijf centimeter extra lengte, waardoor de polo overeenkomt met de maatspecificaties van de uitrusting die wordt gedragen door echte Adidas-golfprofessionals. De polo is momenteel exclusief beschikbaar in PGA TOUR 2K21 en zal binnenkort beschikbaar zijn op adidas.com en bij geselecteerde retailers over de hele wereld.

0 0 stem
Artikelbeoordeling
guest
Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.
0 Reacties
Inline feedback
Bekijk alle reacties

Naar boven
0
Klik om direct te reageren op dit artikel.x
()
x