Nieuwe Pokemon ontdekt in Pokemon Ultra Sun en Pokemon Ultra Moon

thumbnail

The Pokémon Company International en Nintendo hebben vandaag bekendgemaakt dat er een nieuwe Mythische Pokémon ontdekt is in de wereld van Pokémon Ultra Sun en Pokémon Ultra Moon: Zeraora, de Thunderclap Pokémon!

Zeraora is een Pokémon van het type Electric die elektrische energie haalt uit externe bronnen en sterke elektrische pulsen uitstraalt vanuit de kussens op zijn handen en voeten. Hiermee wekt hij een krachtig magnetisch veld op. Zeraora gebruikt dit magnetische veld om te zweven en om zich met een ongelooflijke snelheid door de lucht te verplaatsen.

Naam: Zeraora
Category: Thunderclap Pokémon
Height: 1,5 meter
Weight: 44,5 kg
Type: Electric

Men beweert dat deze Mythische Pokémon zo snel is dat zijn maximumsnelheid net zo hoog is als de snelheid van de bliksem. Wanneer Zeraora bij een krachtige aanval enorme hoeveelheden elektrische energie gebruikt, staan alle haren van zijn vacht recht overeind!

Zeraora is alleen verkrijgbaar in Pokémon Ultra Sun en Pokémon Ultra Moon en komt niet voor tijdens het normale spelverloop. Pokémon Ultra Sun en Pokémon Ultra Moon zijn in november 2017 gelanceerd en vormen de laatste aanwinsten van de Pokémon-basisserie videogames die exclusief verkrijgbaar is voor de systemen in de Nintendo 3DS-familie.

0 0 stem
Artikelbeoordeling
guest
Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.
0 Reacties
Inline feedback
Bekijk alle reacties

Naar boven
0
Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx
()
x