Nieuwe Pokemon ontdekt in het land van Kitakami

thumbnail

The Pokémon Company International heeft vandaag de ontdekking van een nieuwe Pokémon bekendgemaakt: Poltchageist! Deze Pokémon is ontdekt in het land Kitakami, het toneel van deel 1 The Teal Mask van The Hidden Treasure of Area Zero voor de videospellen Pokémon Scarlet en Pokémon Violet. Deze downloadbare content wordt op 13 september 2023 exclusief uitgebracht voor de Nintendo Switch-systemen. Poltchageist is gepresenteerd in een nieuwe filmische trailer, die hier kan worden.

Poltchageist heeft net als Sinistea een krulpatroon. Maar in tegenstelling tot Sinistea is zijn krul geen zwakte. Nadat een doelwit is besprenkeld met lichaamspoeder van Poltchageist of voedsel eet dat hiermee bestrooid is, berooft Poltchageist hem van zijn levenskracht en neemt deze op als energie.​

Poltchageist
Category: Matcha Pokémon
Type: Grass/Ghost
Height: 0,1 m
Weight: 1,1 kg
Ability: Hospitality

Poltchageist woont in oude huizen, waar hij naar verluidt soms kapotte voorwerpen repareert. Met zijn Ability ‘Hospitality’ kan Poltchageist een kleine hoeveelheid HP van zijn bondgenoot herstellen wanneer hij een gevecht aangaat.

Ga voor meer informatie over The Hidden Treasure of Area Zero naar Pokemon.nl/ScarletViolet.

 • 0 0 stemmen
  Artikelbeoordeling
  Abonneer
  Abonneren op
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.

  0 Reacties
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties

  Naar boven
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx