Nieuwe patch voor Battlefield 2042 verbetert gameplay en verhelpt bugs

thumbnail

Morgen, 2 december, brengt het team van Battlefield 2042 nog een patch uit die bugs verhelpt en andere feedback implementeert van spelers in Battlefield 2042. Daarnaast zijn er quality of life-updates en een paar gloednieuwe game features te verwachten.

Ook komen er wekelijkse missies naar Battlefield 2042, met in totaal drie verschillende missies per week. Spelers die alle beschikbare missies van die week volbrengen, verdienen een unieke cosmetische beloning. Daarnaast worden er nieuwe indelingen van de spelmodus voor Rush en nieuwe sjablonen en opties toegevoegd aan Battlefield Portal.

De patch bevat ook diverse UI-verbeteringen in en buiten de gameplay, met meer dan 150 fixes, wijzigingen en kleine verbeteringen in de gameplay, inclusief wijzigingen voor maps, wapens, voertuigen en Specialists.

Je kunt begin december uitkijken naar meer updates die zijn gericht op balanswijzigingen en verholpen bugs om de spelervaring van Battlefield 2042 nog verder te verbeteren. Volg het Twitter-account @BattlefieldComm voor meer updates.

 • 4 1 stem
  Artikelbeoordeling
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.
  1 Reactie
  oudste
  nieuwste meest gestemd
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties
  Punker
  Gast
  Anoniem
  1 maand geleden

  Helaas ‘n beetje laat.


  Naar boven
  1
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx
  ()
  x
  jeroen
  Wist je dat? Als Evilgamerz-lid kun je automatisch prijzen en rewards winnen! Meld je dus snel aan! Met een profiel kun je onder andere je cover-afbeelding en avatar wijzigen, maar ook  XP en Rewards verdienen!
  Holler Box