Nieuwe missie voor Hitman 2: The Politician

thumbnail

Warner Bros. Interactive Entertainment en IO Interactive hebben de nieuwste Elusive Target-missie uitgebracht voor HITMAN 2. De missie heet The Politician en is nu verkrijgbaar voor alle spelers, waaronder diegenen die het gratis Starter Pack met de volledige locatie Hawke’s Bay (Nieuw-Zeeland) downloaden. Dame Barbara Elizabeth Keating (ook bekend als “The Politician”) is een in oneer vervallen Minister van Handel en Buitenlandse Zaken van Nieuw-Zeeland. Zij werd gedwongen ontslag te nemen nadat werd ontdekt dat haar liefdadigheidsinstelling geld naar haar offshore belangen wegsluisde. Nadat ze de directeur van de liefdadigheidsinstelling de schuld wist te geven om zo de onschuld zelve te spelen, is Dame Barbara nu bezig haar reputatie weer op te bouwen om haar positie te herstellen. Men vermoedt dat ze met een dubbelganger werkt, om zichzelf te beschermen bij openbare gelegenheden. Spelers hebben 10 dagen de tijd om de missie te voltooien.

De nieuwste Elusive Target-missie, The Politician, is vanaf vandaag (8 maart) tot 18 maart verkrijgbaar op de locatie Hawke’s Bay (Nieuw-Zeeland). Spelers hebben slechts één kans om Dame Barbara met succes uit te schakelen en voorgoed een einde te maken aan haar bedrieglijke spelletjes. Lees het nieuwste blogbericht over de Elusive Target-missies voor een volledig overzicht.

In HITMAN 2 zijn Elusive Targets speciale contracten, die slechts tijdelijk beschikbaar zijn. Deze missies zijn GRATIS voor iedereen die HITMANTM 2 heeft. Ze krijgen één kans om het doelwit uit te schakelen en als dat niet lukt, kan het contract niet opnieuw worden gespeeld.

HITMAN 2 is de opvolger van de internationaal populaire videogame HITMAN. Met gloednieuwe en hypergedetailleerde sandbox-locaties vol levendige omgevingen biedt HITMAN 2 spelers de vrijheid om de ultieme huurmoord te plegen. Ze hebben daarbij verschillende instrumenten, wapens, vermommingen en stealth-technieken tot hun beschikking om op creatieve wijze voor hun eigen, unieke reeks gebeurtenissen te zorgen.

HITMAN 2 introduceert nieuwe speltypen met de Sniper Assassin-modus, waarmee er voor het eerst een co-opervaring aan de Hitman-reeks is toegevoegd. Twee spelers kunnen zo online samenwerken om hun doelwitten uit te schakelen. Verder biedt HITMAN™ 2 een unieke, gloednieuwe variant op de één-tegen-één-multiplayer met de Ghost-modus. Spelers stellen hun huurmoordenaarstalenten op de proef door het online, beide als Agent 47, tegen elkaar op te nemen om sneller en efficiënter meer doelwitten uit te schakelen dan hun rivaal. Om hun missie te voltooien, kunnen ze wapens, voorwerpen, outfits en ghost-kisten oppikken.

0 0 stem
Artikelbeoordeling
guest
Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
Vul hier een naam of nickname naar keuze in.
0 Reacties
Inline feedback
Bekijk alle reacties

Naar boven
0
Klik om direct te reageren op dit artikel.x
()
x