Nieuwe functies en nieuwe familie komen naar Warcraft Rumble

thumbnail

De Mini’s zijn misschien klein, maar deze zomer wordt GROOTS voor Warcraft Rumble! Vandaag hebben we onze eerste Content Preview vrijgegeven, met een voorproefje van wat het team in petto heeft voor de komende seizoenen:

 • Sieges! De aftrap voor Season 6 wordt gegeven door een gloednieuwe functie: Sieges! In deze hapklare coöpavonturen van drie missies belegeren jij en een gildegenoot de legendarische steden van Warcraft, met nieuwe beloningen in het vooruitzicht. Onze eerste Siege, Stormwind, start op 29 mei!
 • Raids! Slechts een week later, op 5 juni, voeren we de hitte op met de introductie van onze eerste Raid: Molten Core! Molten Core, voor het eerst onthuld op BlizzCon 2023, wordt de grootste uitdaging die Warcraft Rumble te bieden heeft. In Molten Core kun je samen met een vriend het opnemen tegen Ragnaros en zijn volgelingen en je vaardigheden, wijsheid en Mini’s op de proef stellen. Je krijgt steeds krachtigere beloningen op weg naar de ultieme prijs: Ragnaros zelf als speelbare Leader!

Cenarion! Tot slot zal Season 7 op 10 juli de grootste uitbreiding van ons Mini roster tot nu toe bevatten, wanneer de Cenarion Family zijn volledige debuut maakt. Twee nieuwe leiders en drie extra troepen zullen het startroster compleet maken, zodat je je eerste druïdische legers kunt samenstellen! We kunnen later deze zomer meer vertellen over de lancering van de Cenarion Family.

 • 0 0 stemmen
  Artikelbeoordeling
  Abonneer
  Abonneren op
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.

  0 Reacties
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties

  Naar boven
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx