NIeuwe DLC voor Final Fantasy XIII-2 verkrijgbaar

thumbnail

Een grote hoeveelheid nieuwe downloadbare content voor FINAL FANTASY XIII-2 is in de PlayStation Store en de Xbox Marketplace verschenen, variërend van content die alleen verkrijgbaar was via pre-orders tot gloednieuwe wapens om je vijanden mee te verpletteren!

Noels wapen: Catastrophe Blade
Xbox 360: 80 MSP | PlayStation: € 0,75

Zoals de naam al doet vermoeden kan dit zwaard, mits in de juiste handen, een verwoestende serie aanvallen uitvoeren. Dit wapen heeft als effect dat het de ATB-meter van de speler sneller doet herladen.

Noels wapen: Muramasa
Xbox 360: 80 MSP | PlayStation: € 0,75

Een wapen waarvan gefluisterd wordt dat deze krachtig genoeg is om de meester van de tijd te verslaan. Dit wapen heeft als effect dat het de combobonussen van de speler vergroot.

Serahs wapen: Seraphic Wing
Xbox 360: 80 MSP | PlayStation: € 0,75

Deze unieke, prachtige boog doet denken aan de vleugel van een engel. Dit wapen heeft als effect dat het de HP van de speler vergroot terwijl het de vijand schade toebrengt.

Serahs wapen: Genji Bow
Xbox 360: 80 MSP | PlayStation: € 0,75

Dit wapen symboliseert eer en wordt alleen gehanteerd door diegenen die afkomstig zijn uit een lange traditie van krijgers. Dit wapen heeft als effect dat het de ATB-meter van de speler sneller doet herladen.

Fight In Style Pack
Xbox 360: 640 MSP | PlayStation: € 4,99

Het “Fight In Style Pack” was voorheen alleen verkrijgbaar via pre-orders en bevat twee outfits en een nieuwe vijand in het Coliseum: Omega. Net zoals andere vijanden zul je Omega toe kunnen voegen aan je groep wanneer je erin slaagt hem te verslaan. • 0 0 stem
  Artikelbeoordeling
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.
  0 Reacties
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties

  Naar boven
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx
  ()
  x