Nieuwe content voor Counter-Strike Nexon: Zombies

thumbnail

Nexon Europe kondigt met genoegen aan dat de populaire competitieve shooter Counter-Strike Nexon: Zombies een grote hoeveelheid nieuwe content zal ontvangen in een gloednieuwe update die zal zorgen voor nog meer plezier.

Vanaf vandaag hebben spelers de mogelijkheid om te kiezen uit twee nieuwe Zombie klassen, Deimos en Ganymede, en kunnen zij waardevolle voorwerpen verkrijgen door deelname aan dagelijkse login evenementen.

Deimos, de eerste van de twee nieuwe zombie-klassen, is een geavanceerde volledig gestuurde zombie type beschikbaar in de Zombie Scenario mode. Deze kan een ‘Shockwave’-achtige aanval uitvoeren die dwangmatig de menselijke tegenstander van zijn primaire of secundaire wapen ontdoet.

Terwijl de bovengenoemde Ganymede dezelfde snelheid en kracht heeft als Deimos, zijn er drastische verschillen als het aankomt op de vaardigheden. Ganymede heeft de mogelijkheid om ‘Rush’ te gebruiken tegen een menselijke tegenstander. Een vaardigheid die ervoor zorgt dat het tijdelijk heel moeilijk is om terug te slaan, waardoor het een bijzonder nuttige techniek is tijdens het jagen op de menselijke vijand.

Aanvullend aan de nieuwe zombie klassen, zullen spelers de mogelijkheid krijgen hun geluk op de proef te stellen in het Mass Weapon Giveout Event, een revolutionaire manier voor spelers om nieuwe in-game voorwerpen te verdienen.

Tijdens dit evenement zullen spelers een willekeurige letter uit het alfabet ontvangen voor iedere kill. Deze letters kunnen gebruikt worden om sleutelwoorden vrij te spelen in de Mass Weapon Giveout tabel. Door het vrijspelen van sleutelwoorden ontvangen spelers verschillende items variërend van diverse wapens tot zeldzame Blueprints en Durables.

“We hebben geweldig success gezien met Counter-Strike Nexon: Zombies en wilden daarom onze spelers belonen voor het zo hartelijk deelnemen aan de actie,” zegt Paul Lee, productmanager bij Nexon Europe. “Daarom hebben wij de Mass Weapon Give Out tot leven geroepen. We zullen spelers de komende maanden meer brengen, binnenkort meer hierover!”

0 0 stem
Artikelbeoordeling
guest
Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.
0 Reacties
Inline feedback
Bekijk alle reacties

Naar boven
0
Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx
()
x