Nieuwe avonturen op de officiële Risen Experience website

thumbnail

Deep Silver, het games label van Koch Media, een vooraanstaand producent en distributeur van digitale entertainment producten en de ontwikkelaar Piranha Bytes hebben vandaag het derde en laatste hoofdstuk aangekondigd van de officiële Risen Experience website, te vinden via risen.deepsilver.com.

Zodra hij de hand heeft weten te leggen op een fors zwaard krijgt de gestrande held een missie van de eilandbewoner Neil. Hij moet een schat uit een tempel in de buurt zien te vinden. Uiteraard komt hij op zijn avontuur allerlei gevaren tegen. Maar zodra hij zijn taak volbracht heeft, ligt de weg naar Harbour City voor hem open.

Het officiële Risen blog, dat je op dezelfde website kunt vinden, houdt fans up-to-date met allerlei interessante nieuwtjes over de ontwikkeling van Risen.

Over Risen

Dit epische verhaal speelt zich af in de Middeleeuwen op een vulkanisch eiland in de Middellandse Zee. Het verhaal van Risen ontvouwt zich in vier hoofdstukken en biedt meerdere manieren waarop het verhaal zich ontwikkelt, dat wordt beïnvloed door persoonlijke keuzes en acties. De innovatieve en intuïtieve gebruikersinterface zal zowel casual als hardcore gamers aanspreken. Door het ‘full world streaming support’ kent het spel geen laadtijden en wordt spelers een naadloze game ervaring geboden in een geheel gesimuleerde gamewereld met authentieke karakters.

RISEN zal op 2 oktober uitkomen op PC en Xbox 360.

 • 0 0 stemmen
  Artikelbeoordeling
  Abonneer
  Abonneren op
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.

  0 Reacties
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties

  Naar boven
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx