Nieuwe Agent NEON is klaar voor de strijd in VALORANT

thumbnail

VALORANT heeft een grote nieuwe contentupdate gekregen in de vorm van Episode 4 Act 1. De first-person tactical shooter is uitgebreid met NEON, een nieuwe agent uit de Filipijnen. Ook is er een nieuwe Battle Pass en een nieuwe skin-lijn genaamd Protocol.

NEON: Snel en destructief
NEON is flitsend snel en gebruikt elektrische schokken. Deze 18e agent is een Duelist van de bovenste plank en is minstens even mobiel als destructief. Ze knalt naar voren met haar verblindende snelheid, waarbij er enorme golven van biomagnetische straling uit haar lichaam komen. Ze jaagt genadeloos op haar vijanden en elimineert ze zo snel als het licht. Kijk voor meer informatie over NEON op de officiële pagina.

Nieuwe Battle Pass
Met de nieuwe Battle Pass krijg je Act 1-exclusives zoals de Shorty (Velocity) en de varianten daarop, de Valentine’s Day Tactics-spelerskaart en de Chicken Out-gun buddy. Met de Premium Act 1 Battle Pass kun je meer item-levels vrijspelen. Zoals de Frenzy (Hydroplunge), de Big Brain gun buddy, de Karambit (Velocity) en de varianten daarvan.

Cosmetics
Episode 4 Act 1 introduceert ook de Protocol-skins. De wapens in deze skin-collectie zijn speciaal ontworpen om combat te analyseren, prestaties van soldaten te controleren en ervoor te zorgen dat alle bevelen opgevolgd worden. De Protocol-skins zijn beschikbaar voor je melee wapen, en de Phantom, Spectre, Bulldog en Sheriff.

Kijk voor meer informatie over de nieuwe VALORANT-content op de officiële website.

 • 0 0 stemmen
  Artikelbeoordeling
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.
  0 Reacties
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties

  Naar boven
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx
  ()
  x
  jeroen
  Wist je dat? Als Evilgamerz-lid kun je automatisch prijzen en rewards winnen! Meld je dus snel aan! Met een profiel kun je onder andere je cover-afbeelding en avatar wijzigen, maar ook  XP en Rewards verdienen!
  Holler Box