Nieuw Wii-kanaal uitgebracht voor de Wii

thumbnail

Vandaag is er een leuke update verschenen voor de Nintendo Wii. Het betreft onder andere een software update die betrekking heeft op het Parental Control systeem voor de Wii, maar ook een nieuw kanaal is beschikbaar. Het gaat hier om het Wii Enquete kanaal. Hierin kun je vragen beantwoorden en inschatten welk antwoord de meeste stemmen zal krijgen. Een voorbeeld van de vragen is ‘Hoe eet je je eieren het liefst?’ of ‘Wat doe je liever?’ (eten of slapen?). De antwoorden met de meeste stemmen kun je gokken en hierop krijg je binnenkort dan ook antwoord. Ook kun je wereldwijde enquetes invullen naast de actuele vragen. Leuk dus voor diegene die houden van een gokje wagen, maar verder zal het voor de meeste niet al te veel functionaliteit toevoegen. De software kan via het Wii Winkelkanaal binnen gehaald worden en is kostenloos. Hieronder zie je een foto van de werking van het nieuwe kanaal:

 • 0 0 stem
  Artikelbeoordeling
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.
  0 Reacties
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties

  Naar boven
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx
  ()
  x
  jeroen
  Wist je dat je ons ook kunt volgen op Facebook en YouTube? Dit soort berichten minder ontvangen? Word lid van onze website.
  Holler Box
  jeroen
  Je kunt als bezoeker anoniem, maar ook als lid reageren op artikelen. Dit soort berichten minder ontvangen? Word lid van onze website.
  Holler Box
  jeroen
  Wist je dat? Als lid van Evilgamerz kun je automatisch prijzen en rewards winnen! Meld je dus snel aan!
  Holler Box