Next-gen upgrade-aanbieding NBA 2K14 op PlayStation

thumbnail

2K Sports heeft vandaag een digitale upgrade-aanbieding aangekondigd voor NBA 2K14 op PlayStation, ontworpen om fans van de populaire basketball videogame te laten genieten van beide versies die dit jaar verschijnen van de awardwinnende NBA 2K serie. Nederlandse fans die NBA 2K14 kopen voor PlayStation 3 hebben de mogelijkheid om de digitale versie voor de PlayStation 4 via het PlayStation Network te kopen voor maar Euro 14,99, een hele goeie deal voor fans die de unieke ervaring willen op zowel de huidige als de next generation consoles. De next gen-versie van NBA 2K14 is gebouwd op een geheel nieuwe basis inclusief nieuwe game modi die de next gen-technologie tot leven brengen en die de basis leggen waarop de franchise de komende jaren zal voortbouwen.

“We hebben behoorlijk veel ontwikkeltijd gestoken in het creëren van twee geheel verschillende ervaringen voor de huidige en de next gen-systemen, waarmee we bijzondere features en gameplay gecreëerd hebben die de kracht van de beide systemen benadrukt,” aldus Jason Argent, senior VP of basketball operations bij 2K Sports. “In dit jaar waarin consoles veranderen is het ons doel fans het beste te geven wat NBA 2K biedt, waar ze ook op spelen – en wij weten dat veel fans op zowel de nieuwe als de bestaande consoles zullen spelen.”

De PlayStation 4 digitale upgrade-aanbieding is op te halen via unieke PlayStation Network codes die, zolang de voorraad strekt, meegeseald zitten in de fysieke retail exemplaren van NBA 2K14 voor PlayStation 3 op de dag van release. Deze aanbieding duurt tot 31 maart 2014.

NBA 2K14 is ontwikkeld door Visual Concepts, een 2K studio, en door PEGI geschikt bevonden voor alle leeftijden. Fans die de game in pre-order bestellen voor PlayStation 3 en Xbox 360 ontvangen de King James Bonus Pack gratis op dag één, 4 oktober 2013 in Nederland. NBA 2K14 zal ook op 4 oktober beschikbaar zijn voor Windows PC en later als launchtitels voor PlayStation 4 en Xbox One.

 • 0 0 stemmen
  Artikelbeoordeling
  Abonneer
  Abonneren op
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.

  0 Reacties
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties

  Naar boven
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx