Nexon houdt Nexon developers conference voor partners in Korea

thumbnail

NEXON Co., Ltd. (“Nexon”) (3659.TO), een wereldwijde leider in free-to-play games hield van 17-21 november haar eerste wereldwijde NEXON Developers Conference for Partners (“NDCP”) voor het delen van kennis en vaardigheden tussen haar partner-developers. De conferentie is gehouden bij NEXON Korea en G-STAR 2014 in Busan Korea.

Onder de deelnemers waren NEXON partners Shiver Entertainment, Turbo Studios, en Big Huge Games, alsmede medewerkers van de NEXON Group. Onderwerp van gesprek in de sessies waren onder andere ontwikkeling van PC online games en mobile games, hoe te komen tot lange relaties met spelers in deze snel veranderende games-wereld en modellen voor monetisation.

“NDCP was een geweldige kans voor al onze partners om bij elkaar te komen en samen te werken om advies en kennis te delen, en om te leren over de unieke aanpak van NEXON waar het de ontwikkeling en het beheer van online games betreft.” zei Owen Mahoney, president en chief executive officer van NEXON. “We kijken er naar uit om deze conferentie op jaarbasis te houden terwijl onze internationale markt groeit.”

“NDCP was a fantastisch evenement,” volgens deelnemer Tim Train, COO van Big Huge Games. “NEXON is pionier in het free-to-play business model en we zijn blij dat we samen kunnen werken met, en kunnen leren van zulke expertise. Ik was ook erg onder de indruk van de andere NEXON partners die ik ontmoet heb, zoals Shiver Entertainment en Turbo Studios. Het is duidelijk dat NEXON een grote toekomst voor ogen heeft voor de komende releases.”

 • 0 0 stemmen
  Artikelbeoordeling
  Abonneer
  Abonneren op
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.

  0 Reacties
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties

  Naar boven
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx