Nexon Europe scout het volgende grote voetbalmanagement talent

thumbnail

Nexon Europe heeft vandaag de United Eleven bètawebsite de wereld in gestuurd, waarbij nieuwe details over de veelverwachte opkomende voetbalmanagement sim zijn onthuld. In het bijzonder is er bevestigd dat het voorseizoen (de bètatest) op 15 mei van start gaat.

De gloednieuwe website staat momenteel boordevol nieuws en informatie over opkomende evenementen, en bevat ook de officiële United Eleven forums en Facebook pagina’s alsmede uitleg over de game in alle detail die spelers maar kunnen wensen.

United Eleven is een browser-based, met mobiel compatibele titel in ontwikkeling bij NGN BlackPick Corporation, die de echte namen en gezichten van spelers geaffilieerd met FIFPro en een licentie van Bundesligaclubs combineert met de meest geavanceerde matchengine aller tijden. Het biedt de volledige voetbalmanagementervaring; van het selecteren en het trainen tot het inruilen van spelers. De chemie van je team speelt een vitale rol in het spel, waarbij de al dan niet aansluitende statistieken van spelers de meest hoofdfactoren vormen. Deze komen tot uiting bij het opbouwen van teams en het inzetten van de nodige strategieën.

Verder is er de mogelijkheid om in de hitte van de strijd van tactiek te veranderen, hetgeen de doorslag kan geven op weg naar de overwinning en alleen mogelijk is door de matchsimulator aandachtig te bestuderen. De realtime simulatie belichaamt de acties van spelers in nauwkeurig detail, zodat spelers precies kunnen zien hoe de voetballers zich bewegen en gedragen en zodoende in staat zijn om snelle beslissingen door te voeren.

“We zijn enorm enthousiast over het feit dat wij getalenteerde voetbalfans de managementgame zullen gaan brengen waar zij op hebben gewacht,” zegt Kenny Chang, CEO bij Nexon Europe. “Op 15 mei start de bètatest, en kunnen spelers het ultieme team compleet met eigen tactieken gaan vormen, met alle meespelende factoren zoals de chemie van de spelers in hun team.”

0 0 stem
Artikelbeoordeling
guest
Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.
0 Reacties
Inline feedback
Bekijk alle reacties

Naar boven
0
Klik om direct te reageren op dit artikel.x
()
x