NEO: The World Ends with You nu wereldwijd verkrijgbaar

thumbnail

NEO: The World Ends with You, de action role-playing game van SQUARE ENIX, is nu wereldwijd verkrijgbaar voor het PlayStation 4 computerentertainmentsysteem en Nintendo Switch-systeem.

NEO: The World Ends with You verplaatst spelers naar de levendige straten van Shibuya, waar ze als hoofdrolspeler Rindo deelnemen aan de ‘Reapers’ Game’, een ‘spel’ waarin op leven en dood wordt gestreden. Samen met vele stijlvolle en gedenkwaardige personages moet Rindo het hart van Tokio verkennen om de mysteries achter dit sinistere spel te ontrafelen.

NEO: The World Ends with You is nu beschikbaar voor de PlayStation 4 en Nintendo Switch, later deze zomer verschijnt een pc-versie van de game in de Epic Games Store. Voor spelers die de game eerst eens willen proberen is een gratis demo beschikbaar in de PlayStation®Store en Nintendo eShop. Deze demo laat spelers de eerste twee dagen van de Reapers ‘Game beleven, waarbij Rindo en zijn vriend Fret andere deelnemers van de game ontmoeten, hun eerste paranormale pins verzamelen en de hectische combat tegen het mysterieuze Noise ervaren, dit alles ondersteund door de pompende soundtrack van Takeharu Ishimoto (THRILL Inc.). Wanneer spelers na het spelen van de demo besluiten NEO: The World Ends with You op hetzelfde platform te kopen, kunnen ze de vorderingen die ze in de demo maakten overzetten naar de volledige game.

 • 5 1 stem
  Artikelbeoordeling
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.

  1 Reactie
  oudste
  nieuwste meest gestemd
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties
  Griever
  Lid
  1962
  1 jaar geleden

  Ben nu eerst even met de Mass Effect Remaster spellen bezig,Maar deze ga ik ook zeker halen.


  Naar boven
  1
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx