Neem risico met de Hardcore Royale-modus van Apex Legends

thumbnail

Electronic Arts en Respawn Entertainment hebben vandaag het gloednieuwe Apex Legends Celestial Sunrise Collection Event aangekondigd, dat plaatsvindt van 24 januari tot en met 7 februari. Het in-game-evenement introduceert de tijdelijke Hardcore Royale-modus, die de vaardigheden van spelers zwaar op de proef stelt. Daarnaast kunnen spelers nieuwe cosmetische items ontgrendelen, waaronder de “Jadeite Retribution” Reactive-skin voor het Peacekeeper-wapen en nog veel meer.

Voor een gedetailleerd overzicht van de content die spelers kunnen verwachten, kijk hieronder:

 • Hardcore Royale – Deze tijdelijke modus is nieuw en geeft spelers de kans om te laten zien dat ze de Legend der Legends zijn. Dit doen ze zonder EVO Armor, helmen en armorwissels. Daarnaast is er een beperkte HUD en een ring die gelijk begint bij maximale schade.
 • Exclusieve cosmetische items – Spelers kunnen zichzelf in een heel nieuw licht zien en hebben de mogelijkheid om 24 exclusieve cosmetische items te ontgrendelen, waaronder Legendary-skins voor Octane, Pathfinder, Caustic, Ash en nog veel meer. Extra items kunnen worden verdiend met de beloningentracker van het evenement. Spelers die alle 24 cosmetische items hebben ontgrendeld voordat het evenement voorbij is, ontvangen de nieuwe “Jadeite Retribution” Reactive-skin voor het Peacekeeper-wapen.

Apex Legends: Eclipse is nu beschikbaar voor PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X|S, Nintendo Switch en pc via de EA app en Steam.

Vergeet niet om Apex Legends te volgen op TwitterInstagram of YouTube of bezoek www.playapex.com voor de nieuwste updates.

 • 0 0 stemmen
  Artikelbeoordeling
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.

  0 Reacties
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties

  Naar boven
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx