Neem plaats in je bestuurdersstoel met het Nintendo Labo: voertuigenpakket

thumbnail

Het is tijd om te rijden, duiken en vliegen met het Nintendo Labo Toy-Con 3: voertuigenpakket, de nieuwe toevoeging in de Nintendo Labo-reeks van interactieve doe-het-zelf-ervaringen, waarbij spelers de kracht van de Nintendo Switch kunnen gebruiken om hun eigen spelervaringen te creëren.

Het nieuwe pakket bevat materialen om verschillende unieke Toy-Con mee te bouwen, inclusief een auto, vliegtuig, duikboot, spuitbus en twee sleutels. Maar het bouwen van deze projecten is nog maar het begin van de fun!

Het Nintendo Labo: voertuigenpakket biedt toegang tot een exclusieve avontuurstand die een of meer spelers op avontuur stuurt in een grote, mysterieuze wereld met besneeuwde bergen, een futuristische stad en zelfs een archeologische opgravingsplaats. Je kunt je heel makkelijk door deze wereld verplaatsen achter het stuurwiel van de Toy-Con-auto, met de stuurknuppel van het Toy-Con-vliegtuig of met de draaiknoppen van de Toy-Con-duikboot. Het wisselen tussen deze voertuigen gaat snel en handig, spelers hoeven alleen maar de Toy-Con-sleutel te verwisselen om hun tocht over land, door de lucht of door het water te vervolgen.

Elk van de drie voertuigen in het Nintendo Labo: voertuigenpakket biedt een andere ervaring, met unieke besturingselementen en speciale acties. Spelers kunnen met de duikboot bijvoorbeeld een grijphaak schieten, met het vliegtuig rollen en raketten schieten en met de auto wheelies uitvoeren en wapens gebruiken. Deze acties zullen goed van pas komen bij de vele mogelijke activiteiten die spelers in de kleurrijke en uitgestrekte spelwereld kunnen ontdekken.

In de rallystand moeten spelers langs controlepunten naar de finish racen; de racebaanstand is een racegame waarin spelers elkaar met stootslagen van de weg kunnen beuken; de modelbaan is een klassieke game die enkel met het Toy-Con-pedaal wordt bestuurd; en in de gevechtstand kunnen racers deelnemen aan een een-tegen-een autogevecht met andere spelers.

Het Nintendo Labo: voertuigenpakket biedt spelers veel ruimte hun ervaring naar eigen wens aan te passen. Zo kunnen spelers in de verfgarage een Toy-Con-spuitbus maken om de voertuigen en bestuurders in de game een persoonlijk tintje te geven. Wanneer je de Toy-Con-spuitbus zachtjes schudt om de verf te mengen, hoor je zelfs de ‘bal’ aan de binnenkant tikken. In de Toy-Con-werkplaats kunnen spelers ontdekken hoe Nintendo Labo werkt en experimenteren met nieuwe bouwwerken en manieren om te spelen. Nieuw in de werkplaats is een functie die spelers hun eigen controllers laat maken van alledaagse voorwerpen. Met onverwachte voorwerpen, als een spons en een notitieboekje, kan een handige bouwer bijvoorbeeld een extra Toy-Con-pedaal voor een vriend maken. De mogelijkheden zijn slechts beperkt door de verbeeldingskracht van de gebruiker.

Na het downloaden van een update voor Mario Kart 8 Deluxe voor de Nintendo Switch die op 19 september beschikbaar komt, kunnen spelers met de Toy-Con-auto en het Toy-Con-pedaal tegen hun vrienden racen in Mario Kart 8 Deluxe. Je kunt alvast zien hoe het werkt in de Playing Mario Kart 8 Deluxe with the Nintendo Labo: Vehicle Kit at gamescom 2018-video. Spelers kunnen Mario Kart 8 Deluxe ook spelen met de Toy-Con-motor uit het Nintendo Labo: mixpakket.

 • 0 0 stemmen
  Artikelbeoordeling
  Abonneer
  Abonneren op
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.

  0 Reacties
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties

  Naar boven
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx