NBA 2K bevestigt eerste in zijn soort partnership met Kevin Durant

thumbnail

Vandaag heeft 2K een unieke partnership aangekondigd met Brooklyn Nets superstar Kevin Durant en Thirty Five Ventures – het bedrijf mede-opgericht door Durant en entrepreneur Rich Kleiman. Durant is de iconische atleet van Season 3 van NBA 2K Mobile, de authentieke, console-qualitatieve NBA-ervaring voor je iOS- of Android-toestel. Het nieuwe seizoen is vanaf vandaag gratis beschikbaar als downloadbare update via de Apple App Store en Google Play Store.

Als onderdeel van een partnership op de lange termijn werken Durant en zijn Thirty Five Ventures team samen met 2K voor toekomstige game ontwikkelingen, exclusieve content, in-game merch en meer. Durants platform voor sportzaken – The Boardroom – zal ook met 2K samenwerken voor original content. Daarnaast zullen Durants liefdadigheidsorganisatie – de Kevin Durant Charity Foundation – en 2K’s liefdadigheidsorganisatie – 2K Foundations – samenspannen voor toekomstige court renovaties en andere projecten om kansarme jongeren wereldwijd te inspireren. Op The Boardroom kun je meer details over de nieuwe samenwerking lezen.

“Al jarenlang ben ik fan van en heb ik gewerkt met NBA 2K, dus ik ben blij de iconische atleet te zijn van de NBA 2K Mobile app voor Season 3,” aldus Kevin Durant. “Behalve het vertegenwoordigen van de mobiele speelervaring voel ik me vereerd om voor de franchise een partnership aan te gaan met 2K en om bij te dragen aan de ontwikkeling van de game en de 2K-ervaring buiten de game.”

Het derde seizoen van NBA 2K Mobile bevat:

 • Geüpdatet Look en Feel: Ervaar soepele UI-updates, verscheidene quality-of-life verbeteringen, gloednieuwe card ontwerpen en exclusieve card thema’s. Daarnaast hebben spelers de kans om nieuwe legendarische spelers zoals Manu Ginobili en Bill Walton te bemachtigen tijdens de launch. Meer legendarische spelers volgen gedurende het seizoen;
 • Nieuw Evenement: King of the Court: Solospelers kunnen hun skills testen in de nieuwe meerdaagse toernooien. Kom oog in oog te staan met zeven tegenstanders in een single elimination bracket om point rewards te verdienen; win of verlies het toernooi en ga verder in een andere bracket; en bekijk de wereldwijde leaderboards die per bracket point rewards voor spelers weergeven;
 • Nieuwe Card Thema’s: Krijg vanaf 1 december gedurende het hele seizoen tweemaal per week toegang tot card thema’s die No. 1 Draft Picks, Historic Greats, Seasonal, Holiday en andere exclusieve high-tiered thema’s bevatten;
 • Bijkomende Content: Spelers kunnen uitkijken naar de nieuwe soundtrack, verfrissende MyPLAYER-uitrustingen en jerseys, courts en player ratings om te speculeren over het aanstaande NBA-seizoen.

Om te spelen download je de gratis NBA 2K Mobile app via de Apple App Store en Google Play Store. Bij spelers die al in het bezit zijn van de huidige NBA 2K Mobile app wordt de app automatisch bijgewerkt op 1 december.

 • 0 0 stem
  Artikelbeoordeling
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.
  0 Reacties
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties

  Naar boven
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx
  ()
  x
  jeroen

  Wist je dat je ons ook kunt volgen op Facebook en YouTube?

  Dit soort berichten minder ontvangen? Word lid van onze website.

  Holler Box