Naughty Dog: Uncharted 2 kan nooit draaien op de Xbox 360

thumbnail

Naugty Dog co-president Christophe Balestra gelooft dat de technische vereisten van Uncharted 2: Among Thieves ‘onmogelijk’ zijn op de Xbox 360. “Ik garandeer je dat dit spel niet zou kunnen werken op de Xbox 360. Het zou onmogelijk zijn. Ik weet dit 100% zeker,” aldus een zelfverzekerde woordvoerder via de Arstechnica. “Het is de combinatie van Blu-Ray en de harde schijf. We hebben alle 25 gigabyte van de disc weten te vullen. Je kunt het gehele spel spelen zonder laadtijden. We hebben ook geen installatie meer. We doen al het post-processing werk via de SPU’s. De kwaliteit van de dieptes in het spel kun je nooit op de Xbox realiseren. We hebben veel geïnvesteerd in het maximaliseren van de kracht van de machine. Het is onze taak om de PS3 te laten schijnen.”

Eerder wist Naughty Dog, ontwikkelaar van de Uncharted franchise, bekend te maken dat de eerste titel zo’n 30 tot 40% van de PS3 capaciteiten wist te gebruiken. Deze game moet in ieder geval heel wat meer uit de unit zien te halen, zo is wel duidelijk.

 • 0 0 stemmen
  Artikelbeoordeling
  Abonneer
  Abonneren op
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.

  14 Reacties
  oudste
  nieuwste meest gestemd
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties
  Anoniem
  Gast
  Anoniem
  3 jaren geleden

  ff13 = 4-5 dvd in plaats van een bluray = epic fail 360

  Anoniem
  Gast
  Anoniem
  3 jaren geleden

  het kost tijd en geld om ps3 onder de knie te krijgen , maar is altijd mijn nr 1 consolle en nu nog steeds

  Anoniem
  Gast
  Anoniem
  3 jaren geleden

  mensen mensen!!!! of het nou sony of microsoft is ze doen het ALLEMAAL!!! gewoon pure marketing praat en uncharted 2 is gewoon een geweldige game. ik ben niet gevoelig voor dit soort uitspraken aangezien dit idd een dochterbedrijf is van sony. MAAR!!!!!!!!!!!!::: ik moet bekennen dat sinds FF13 ook voor de xbox word gemaakt de kwaliteit zichtbaar is verminderd. I rest my case

  Anoniem
  Gast
  Anoniem
  3 jaren geleden

  Ik vraag me af, hebben ze eigenlijk geprobeerd om die game op de 360 te maken? Denk ik niet eigenlijk, maar wat ik bedoel is dat het een rare opmerking is zonder echt bewijs te hebben ofzo. developers proberen de exclusives die ze maken niet op andere consoles te maken (duh). Dus is dit alleen reclame maken en geen serieuze uitspraak. Achja ik heb niet zoveel verstand ervan, maar ik vind het gewoon raar dat developers zeggen dat een game niet op de 360 of PS3 of PC gespeeld kan worden.

  Anoniem
  Gast
  Anoniem
  3 jaren geleden

  dit is gewoon bullshit… we weten heus allemaal dat ze het het als ps3 exclusive willen houden en ons (xbox360 gebruikers) jaloers willen maken met dit soort berichten. pff mij houd je niet voor de gek. xbox kan dit makkelijk draaien :weird:

  Anoniem
  Gast
  Anoniem
  3 jaren geleden

  nou, aan deze screen is het niet te zien. Alle andere screens en video’s zien er veel beter uit. Betekend het dat omdat de cell alle post-processing doet de RSX meer op de polygons kan richten? Is dat nou de manier om meer grafische kracht te kunnen laten zien vergeleken met de 360? Carmack gaf aan (was ook al bekend) dat de RSX minder was dan die van de 360. Maakt de cell dat goed EN doet er nog een flinke schep bovenop? Want dan is die cell echt enorm kractig, gezien de ook niet misselijke 3 (volledige) hyperthreading cores… Lees verder »

  Anoniem
  Gast
  Anoniem
  3 jaren geleden

  @gast 7 De enigste die bullshit verkoopt is microsoft met hun gebrekkige console.

  Anoniem
  Gast
  Anoniem
  3 jaren geleden

  Uncharted 2 ga ik zeker halen! Deel 1 zag al super gaaf uit en zo ontzettend mooi.

  Anoniem
  Gast
  Anoniem
  3 jaren geleden

  Idd. niemand trapt meer in de propaganda van Sony en zijn dochterbedrijven. Die hebben zich al bewezen deze gen dat ze de grootste bullshit sprekers te zijn van alledrie.

  Anoniem
  Gast
  Anoniem
  3 jaren geleden

  who cares alleen het spel telt :clap:


  Naar boven
  14
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx