NARUTO x BORUTO Ultimate Ninja STORM CONNECTIONS verschijnt op 17 november

thumbnail

Bandai Namco Europe kondigt vandaag aan dat NARUTO X BORUTO Ultimate Ninja STORM CONNECTIONS op 17 november 2023 verschijnt op PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X|S, Xbox One en Nintendo Switch. Details omtrent een pc-release via STEAM zullen later gedeeld worden.

NARUTO X BORUTO Ultimate Ninja STORM CONNECTIONS laat spelers het verhaal van Naruto en Sasuke (her)beleven, door middel van een aantal van hun meest epische gevechten die plaatsvonden tijdens het verhaal van NARUTO. Daarnaast is er speciaal voor de game een verhaal over Boruto gemaakt.

Spelers kunnen ook hun favoriet kiezen uit meer dan 130 personages, het hoogste aantal ooit in een Ultimate Ninja STORM-game. Samen met de releasedatum zijn er drie nieuwe personages aangekondigd die zich richten op de Kara-organisatie met de verschijning van Boro, Delta en Koji Kashin in het roster van het spel.

Voor het eerst in een NARUTO-game worden Franse en Duitse voice-overs toegevoegd met de officiële cast uit de anime in hun rol in de game, waardoor de ervaring voor Duitse en Franse spelers nog meeslepender wordt.

De game is nu beschikbaar voor pre-order digitaal op PlayStation en Xbox, en fysiek voor alle platforms behalve pc. Spelers kunnen kiezen uit de volgende edities:

 • De Standard Edition (basisgame)
 • De Deluxe Edition voegt de Season Pass toe aan de basisgame. De Season Pass bevat 5 personages die later nog worden aangekondigd. De editie bevat ook de Season Pass Bonus (1 kostuum) en de Deluxe Bonus (1 kostuum)
 • De Ultimate Edition bevat dezelfde inhoud als de Deluxe Edition en voegt de Ultimate Bonus toe met daarin 5 kostuums en 2 accessoires
 • De Collector’s Edition bevat de basisgame, een steelbook case, 2 exclusieve figurines en een speciale omkeerbare inlay
 • De Premium Collector’s Edition, enkel verkrijgbaar via de Bandai Namco Store, bevat de basisgame, 2 figurines, een steelbook, een speciale omkeerbare inlay, 6 verzamelkaarten, 1 officiële rol, de Season Pass, de Season Pass Bonus, alsook de Deluxe en Ultimate Bonus

Spelers die een pre-order plaatsen voor de game kunnen de volgende kostuums ontvangen: Naruto Uzumaki (TV Anime 20th Anniversary Costume), Sasuke Uchiha (TV Anime 20th Anniversary Costume), Naruto Uzumaki (The Final Battle). Spelers die NARUTO TO BORUTO: SHINOBI STRIKER reeds in bezit hebben, profiteren ook van nieuwe content voor deze game met het Nanashi T-shirt en het Merz-kostuum.

Voor meer informatie over NARUTO X BORUTO Ultimate Ninja STORM CONNECTIONS en andere producten van Bandai Namco Entertainment, bezoek www.bandainamcoent.eu. Vervoeg het gesprek via Twitter: https://twitter.com/Narutovideogame.

 • 5 1 stem
  Artikelbeoordeling
  Abonneer
  Abonneren op
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.

  1 Reactie
  oudste
  nieuwste meest gestemd
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties
  Griever
  Lid
  2885
  9 maanden geleden

  Ben benieuwd naar hoeveel van het verhaal toegewijd is aan de Boruto serie.En of we later ook de time skip volwassen versies gaan krijgen via dlc.De Manga heeft ons zojuist verrast met de nieuwe looks voor de volwassen Boruto Ninja’s.


  Naar boven
  1
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx