Mythical pokemon zarude maakt zijn opwachting

thumbnail

Vandaag heeft The Pokémon Company International bekendgemaakt dat de Mythical Pokémon Zarude de hoofdrol speelt in de Pokémon-film ‘Pokémon de film: Geheimen van de jungle’ en in de nieuwste Pokémon Trading Card Game-uitbreiding die vandaag gelanceerd is. Daarnaast verschijnt hij in de videospellen Pokémon Sword en Pokémon Shield via een aankomende verspreiding.

Trailer van ‘Pokémon de film: Geheimen van de jungle’
The Pokémon Company International heeft zijn nieuwste animatiefilm uit de populaire Pokémon-serie aangekondigd: ‘Pokémon de film: Geheimen van de jungle’. De film zal in 2021 wereldwijd uitkomen. Trainers kunnen op het YouTube-kanaal van Pokémon de officiële trailer van ‘Pokémon de film: Geheimen van de jungle’ bekijken.

‘Pokémon de film: Geheimen van de jungle’, de drieëntwintigste animatiefilm van Pokémon, vertelt het verhaal van Koko, een jongetje dat opgevoed is door Pokémon, en van het ontstaan van een nieuwe band tussen mensen en Pokémon. Diep in de jungle en ver weg van elke menselijke nederzetting ligt het Bos van Okoya, een paradijs voor Pokémon dat verboden is voor buitenstaanders en beschermd wordt door strikte regels.​ In deze jungle woont Koko, een jongetje dat door de Mythical Pokémon Zarude als Pokémon opgevoed is. Koko weet dus niet beter dan dat hij een Pokémon is. Op een dag heeft Koko echter bij toeval een ontmoeting met Ash en Pikachu. Dit levert hem zijn eerste menselijke vriend op. Is hij wel een Pokémon? Of is hij eigenlijk een mens? Wanneer een gevaar het Bos van Okoya bedreigt, wordt de band tussen Pokémon en mens – en ook de liefde tussen ouder en kind – danig op de proef gesteld.

Nieuwe Pokémon TCG-uitbreiding Sword & Shield—Vivid Voltage
Zarude maakt tevens zijn opwachting in de nieuwste Pokémon TCG-uitbreiding Sword & Shield—Vivid Voltage van The Pokémon Company International. Deze is nu wereldwijd verkrijgbaar bij deelnemende winkels.

In Sword & Shield—Vivid Voltage wordt bovendien een gloednieuwe kaart geïntroduceerd: Amazing Pokémon. Op deze kaart worden Legendary of Mythical Pokémon afgebeeld met op de achtergrond een heldere regenboog die tot buiten het kader reikt. Tevens zijn er holografische, geëtste details en een speciaal zeldzaamheidssymbool te zien. De complete uitbreiding bevat onder meer 6 Amazing Pokémon, 6 Pokémon VMAX, waaronder Pikachu VMAX, Orbeetle VMAX en Coalossal VMAX in hun Gigantamax-vormen, 11 Pokémon V en 13 full-art Pokémon V.

Ga voor meer informatie over de Pokémon TCG naar Pokemon.com/TCG.

 • 5 1 stem
  Artikelbeoordeling
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.
  0 Reacties
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties

  Naar boven
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx
  ()
  x