MySims keren terug om het luchtruim te redden van Morcubus in MySims SkyHeroes

thumbnail

De creatieve en meeslepende wereld van MySims kiest het luchtruim voor nog meer spektakel! Het EA Play Label van Electronic Arts Inc. kondigt vandaag aan dat de MySims-franchise wordt uitgebreid met het nieuwe spel MySims SkyHeroes. Dit nieuwe actie-avontuur speelt zich af in de lucht en wordt momenteel ontwikkeld voor de Wii en de Nintendo DS. Bovendien verschijnt er voor het eerst ook een MySims-titel voor het Xbox 360 videogame- en entertainmentsysteem en het PlayStation 3 computer entertainment systeem.

“Omdat de MySims-games zo razend populair zijn onder kinderen, gezinnen en echte gamers, willen we deze serie naar een hoger niveau tillen. Hoewel dit een heel nieuw avontuur wordt, willen we de leuke elementen van MySims wel behouden zodat iedereen er met volle teugen van geniet”, aldus Scott Evans, algemeen manager van de The Sims-studio. “We vinden het geweldig dat we met MySims SkyHeroes allerlei primeurs in handen hebben. Zo zijn er voor het eerst gigantische eindbaasgevechten, missies die je samen moet voltooien en een online-multiplayer. Dat is nog niet eerder vertoond in de MySims-reeks.”

In MySims SkyHeroes kies je het luchtruim en leid je het verzet tegen Morcubus en zijn robotleger. Voorkom dat hij de luchtroutes in handen krijgt! Je maakt je eerste vlieguren als een onbekende piloot, maar door gevaarlijke vijanden uit te schakelen in spannende luchtgevechten schop je het tot een gevierde held. Supersnelle en hectische uitdagingen stellen je reactiesnelheid op de proef en je hebt al je vliegkunsten nodig om de gevechten met gigantische eindbazen te overleven. Naarmate je verder komt in het spel bouw je je vliegtuig verder uit en pas je je kist geheel aan je eigen wensen aan om beter voorbereid te zijn op de strijd. Verbeter bijvoorbeeld je vleugels om nog sneller te kunnen manoeuvreren, plaats een andere motor voor een snelheidsboost of pas de kleur van je vliegtuig aan zodat je beter gecamoufleerd bent en vijandelijk vuur makkelijker ontwijkt.

De populaire MySims-serie, die wereldwijd ruim 8 miljoen keer over de toonbank ging, maakt zijn debuut op de Xbox 360 en PlayStation 3 met MySims SkyHeroes. Het spel bevat naast een uitgebreide solocampagne ook een speltype met een gedeeld scherm en een online-multiplayer waarin je met of tegen 10 vrienden vliegt.

 • 0 0 stemmen
  Artikelbeoordeling
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.

  4 Reacties
  oudste
  nieuwste meest gestemd
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties
  Anoniem
  Gast
  Anoniem
  2 jaren geleden

  idd 8 miljoen keer 😮

  Anoniem
  Gast
  Anoniem
  2 jaren geleden

  Ik had nooit verwacht dat die game zoveel zou verkopen:o

  Anoniem
  Gast
  Anoniem
  2 jaren geleden

  hmm niet echt mij ding

  Anoniem
  Gast
  Anoniem
  2 jaren geleden

  Weet niet wat ik hier van moet vinden


  Naar boven
  4
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx