My Sims Kingdom van EA verschijnt in de herfst

thumbnail

The Sims, een label van Electronic Arts Inc., maakte vandaag de eerste details over MySims Kingdom bekend, het volgende avontuur van de makers van MySims. MySims Kingdom verschijnt exclusief voor de Wii en Nintendo DS platforms. Het spel neemt je mee op een avontuur van ontdekking en verkenning waarin je koning Ruben en zijn onderdanen moet helpen met het opknappen van hun koninkrijk. MySims Kingdom wordt in de herfst van 2008 wereldwijd gelanceerd en via de Wii en de Nintendo DS krijg jij de touwtjes in handen en kun je van het koninkrijk iets spectaculairs maken!

MySims Kingdom voor de Wii

Koning Ruben heeft je hulp nodig met het opknappen van het koninkrijk. Tijdens je poging het koninkrijk in zijn oude glorie te herstellen help je nieuwe en oude vrienden, ontdek je nieuwe gebieden en bouw je wat je maar wilt.

Je MySims Kingdom-avontuur voor de Wii begint in de Capital, het land dat centraal staat in je verhaal. Eerst ontmoet je de personages, zoals koning Ruben, prinses Butter en je kameraden Buddy en Lyndsay. Daarna verlaat je de stad en trek je het land in. Ontdek wat je te wachten staat en stap daarna in je boot om nog veel meer landen te verkennen!

Tijdens dit avontuur worden nieuwe personages, nieuwe gebieden en vernuftige apparaten onthuld. Je kunt van alles bouwen en ondernemen, van het houden van varkens tot het zoeken naar schatkisten. Met behulp van nieuwe bouwmogelijkheden kun je alle uitdagingen aan die je onderweg tegenkomt. En zoals het een echt MySims-spel betaamt, kun je alles aanpassen, zodat je van elke creatie in jouw wereld iets unieks kunt maken.

Er valt nog veel te ontdekken in de gebieden rondom de Capital, dus hou in de gaten wanneer nieuwe personages, apparaten en gebieden onthuld zullen worden!

MySims Kingdom voor de Nintendo DS

Neem het koninkrijk met je mee! MySims Kingdom voor de Nintendo DS voegt een nieuw hoofdstuk toe aan de saga, waarin je de koning moet helpen om een schurk te dwarsbomen in een afgelegen deel van het koninkrijk. Met veel nieuwe activiteiten en minigames kun je de koning ervan overtuigen dat jouw eiland het enige echte majesteitelijke eiland is.

“MySims is overal door spelers en gezinnen met heel veel enthousiasme verwelkomd en tot onze vreugde kunnen we van MySims een aparte franchise maken binnen het The Sims-label”, zegt Rod Humble, Head of Studio voor The Sims™. “In MySims Kingdom kunnen de spelers koning Ruben en zijn onderdanen helpen om van de MySims-wereld een betere plek te maken. Dat doen ze door opdrachten uit te voeren, huizen en bruggen te bouwen en zelfs apparaten te maken die worden aangedreven door elektriciteit of water. Ook voegt MySims Kingdom veel nieuwe activiteiten toe, zoals kajakken, schansspringen, dierentuindieren zoeken en nog veel meer!”

Na de lancering in september 2007 is MySims snel een wereldwijd succes geworden en het spel is geliefd bij spelers over de hele wereld. Tot op heden zijn er wereldwijd ruim 2,8 miljoen exemplaren verkocht. Het tweede deel van de franchise, MySims Kingdom, verschijnt in Noord-Amerika, Europa en Azië in de herfst van 2008. Bezoek voor meer informatie over MySims www.mysims.com.

Stort jezelf deze herfst in je eigen avontuur van ontdekking en verkenning met MySims Kingdom.

 • 0 0 stemmen
  Artikelbeoordeling
  Abonneer
  Abonneren op
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.

  2 Reacties
  oudste
  nieuwste meest gestemd
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties
  Anoniem
  Gast
  Anoniem
  4 jaren geleden

  ik weet waar je Planeet op de ds kan halen, Eerst naar boven met de skilift , dan daar linksboven. zie je Daar rechtsboven in dat gebied een schans ? daar is planeet 😀

  Anoniem
  Gast
  Anoniem
  4 jaren geleden

  Zijn er cheats en codes voor My Sims Kingdom voor de Wii, zo ja welke? :):+:D


  Naar boven
  2
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx