My Body Coach voor de Wii releast op 20 november in België en Nederland

thumbnail

Wie thuis de conditie wil onderhouden, kan vanaf eind november een beroep doen op My Body Coach op de Nintendo WII. Dit spel werd ontwikkeld in samenwerking met sport- en voedingsspecialisten en profileert zich als een echte personal trainer aan huis.

Persoonlijk programma

Op basis van de ingevoerde maten, geslacht, lichamelijke conditie, doelstellingen, termijnen en het gewenste ritme van de sessies werkt My Body Coach een persoonlijk programma uit dat zowel het sportieve als het dieetaspect in beschouwing neemt.

Spelers kunnen natuurlijk ook rechtstreeks langsgaan in de sportzaal en er een sessie naar keuze instellen. Ze krijgen daarbij vrije keuze tussen verschillende types oefeningen (versteviging van de spieren, cardio, fitness, High of Low Impact Aerobic) en kunnen zelf de duur van hun inspanningen bepalen, die varieert van 15 minuten tot een uur. In elke sessie worden opwarming, rustfases en stretching geïntegreerd.

De Wiimotes worden in de bijgeleverde halters geklikt en registreren de bewegingen van de speler. Op basis daarvan kan de virtuele trainer, die begeleidt op het scherm, in realtime bijsturen en fouten corrigeren. De halters met de Wiimotes erin wegen elk 500g, maar sportievere spelers kunnen natuurlijk perfect polsstraps toevoegen voor extra gewicht. Het spel kan ook met een enkele Wiimote gespeeld worden.

 • 0 0 stemmen
  Artikelbeoordeling
  Abonneer
  Abonneren op
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.

  0 Reacties
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties

  Naar boven
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx